Aranyklinika

(3.5) - 7 értékelés
banner
Cím:
6720 Szeged, Arany János utca 14
Telefonszám:
+36-20-5735434
Kategória:
Egészségügyi központ

További információk

Szegeden a belváros szívében, kulturált körülmények között, korszerűen felszerelt rendelőkben várjuk a cég dolgozóit.
Húsz éve folyó magánorvosi rendelések folyamatos bővülését követően a klinika 2 éve vette fel az Aranyklinika nevet.
Aranyklinika – A név kötelez!
Szerettük volna, ha nevünk minden páciensünk számára azonos értékeket közvetít, és az „arany” szó számunkra nagyon sok tartalommal bír.
Munkánk során szeretnénk hűek maradni Arany János, a leggazdagabb szókincsű magyar költő – utcánk névadója – által képviselt sokszínűséghez, valamint a Földön található legnemesebb fém, az arany minőségéhez. Ennek szellemében az Aranyklinikán kulturált környezetben, felkészült orvosok és felszerelt rendelők biztosítják munkánk színvonalának „arany” minősítését. Szolgáltatásaink folyamatos bővítésével minél teljesebb körű egészségügyi ellátást szeretnénk nyújtani Önöknek.
Ebben a szellemiségben választottuk jelképünket, a Ginko Bilobát is. Ez a fa szegélyezi klinikánk utcáját, és azon túl, hogy jellegzetes levele „arany” színű, Földünk legöregebb fafaja is egyben. Az évmilliók alatt hihetetlen életerőre tett szert. Az egyes helyeken szentnek tartott növény azonban az orvostudomány által is elismert, gyógyító hatása rendkívül széles körű. Klinikánkról részletesen tájékozódhatnak honlapunkról (www.aranyklinika.hu).
Az Aranyklinika főbb szolgáltatásai
• fül-orr -gégészet
• allergológiai kivizsgálás
• csecsemő- és gyermekgyógyászat
• csípőszűrés
• gyermek kardiológia
• gyermek sebészet
• gyermek traumatológia
• tüdőgyógyászat
• nőgyógyászat
• bőrgyógyászat
• kardiológia
• érsebészet
• urológia
• reumatológia
• gasztroenterológia
• ultrahang diagnosztika
• neurológia, psychiátria
• endokrinológia
• laboratóriumi vizsgálatok
• menedzserszűrés
• ortopéd-traumatológia

Parkolási lehetőség az Arany János utcai parkolóházben a klinika mellett kedvezmény érvényesítható az Aranyklinika bélyegzőjével
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Kutyabarát hely? Nem
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Aranyklinika
Molnárné Terike Molnárné Terike
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 05. 11. 16:49

Szakmailag a legmodernebb, legújabb!!, tökéletes megoldások!! Emberileg és szakmailag a legtökéletesebb TEAM!!!! A BETEG AZ ELSŐ! Köszönettel Mindenkinek!

F Rné Vendég F Rné Vendég
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 01. 18. 13:03

Laborvizsgálatot és szakrendelést vettem igénybe, magas szintű ellátásban volt részem! Ilyen emberséggel ritkán találkozom egészségügyben!
Ezután is Önökhöz fogok fordulni, ajánlom másoknak is klinikájukat!
Köszönettel: F.R-né

erykaz vendég erykaz vendég
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
3 hasznos vélemény
2015. 04. 22. 16:36

Én is csak negatívat tudok írni a klinikáról és nem a szekértelemmel van probléma, hanem a nemtörődömséggel, hogy 1 hónapot kell várni egy véreredmény kiértékelésére, amit ha bementem volna egy szimpla állami klinikára 1 hét alatt megkaptam volna és nem került volna 20-30 ezer Ft-ba.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail EzerJó Borszaküzlet 6722 Szeged, Honvéd tér 5/b.
10 értékelés
Thumbnail Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft. 6725 Szeged, Cserepes sor 47. (bejárat a Kálvária sugárút felől)
26 értékelés
Thumbnail Dr. Tímár Béla állatorvos 6753 Szeged, Honfoglalás utca 93.
25 értékelés
Vendeg M Vendeg M
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
2 hasznos vélemény
2016. 01. 12. 09:10

Privát úton szerettem volna egy Intolerancia tesztet végeztetni részemre és két családtagom számára. Az interneten található információk alapján indultam el illetve az asszisztensekkel kommunikáltam a vizsgálatról, árról, stb. Az árat telefonon, személyesen is úgy közölték, hogy : xx Ft, amihez egy orvosi konzultáció is hozzátartozik.
2015 augusztusában megtörténtek a vérvételek. Az eredményre kb. 3 hetet kellett várni. E-mailen kértem az eredmények megküldését, amik meg is érkeztek. Mivel nem vagyok orvos ill. a vizsgálathoz hozzátartozik az orvosi kiértékelés is, ezért kértem időpontot a konzultációra, amire kb. 4 hónapra kerülhetett sor, mert a munkámból adódóan nem tartózkodom rendszeresen Szegeden. Egyedül mentem, a családtagjaimat is képviselvén. Az orvos első reakciója, hogy miért ilyen későn jöttem, merthogy mostmár kiértékelhetetlenek az eredmények! S hogy ezt a konzultációt rögtön a véreredmény után meg kell ejteni. S hogy mi hogyhogy nem találkoztunk a vizsgálat előtt hogy átbeszéljünk mindent s lássa a többi családtagot is. Az első sokk után elmeséltem, hogy nekem fogalmam sem volt arról, hogy minden egy konzultációval kezdődik. Sehol nem kaptam erről információt, az asszisztenseknek ugyanúgy elmondtam mindent, privát úton, beutaló nélkül jöttem. Telefonon nem lehetett orvossal kommunikálni. Mégis hogy várják el hogy felvilágosítás nélkül egy betévedő paciens mindent tudjon?Az orvos válasza: nem hibáztathatom az asszisztenseket, mert ők leveszik minden odatévedőtől a vért, nincsenek kiképezve arra, hogy szakmai kérdésekre választ adjanak. Kérdem én? Akkor mégis kitől kaphatnék felvilágosítást arról, hogy mi a „kötelező“ folyamata egy ilyen vizsgálatnak? Ha a Weboldalon nincs semmi információ erről? Végül kaptam egy kb. 5-6 mondatból álló szóbeli kiértékelést az én véreredményemhez, a másik két főhöz kb. 3 mondatot. Az asszisztenseknél újfent 1 főre eső konzultációs díjat ki kellett fizetnem, úgymond kedvezményesen. Hiszen alapvetően 3 főre kellett volna számolniuk. Az orvos el sem köszönt tőlem. A fentiek alapján döntse el mindenki, privát fizetős pácienshez méltóan bánnak-e az emberrel?!

dr. Pokorny Róbert dr. Pokorny Róbert
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 09. 28. 09:32

Problémámmal az Aranyklinikán Dr. Pálvölgyi Attilát kerestem fel. Bátran elmondhatom róla túlzások nélkül, hogy alapos, jól felkészült, messze nyúló klinikai tapasztalattal bíró orvos, azon belül májspecialista. Betegközpontú, széles látókörű szakembernek ismertem meg, aki gasztroenterológiai szakellátásom mellett általános belgyógyászként egész emberként tekintett rám. Aktuális problémám orvoslásán túl, mellékleletként kiderült egyéb eltéréseimet is szem előtt tartva kezelt, megelőzve ezzel más betegségek kialakulását is. Ha ismét problémám lesz, Hozzá fogok fordulni. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

MBence MBence
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 04. 30. 17:30

Én csak pozitívat tudok mondani. A recepciósok nagyon segítőkészek és kedvesek (ráadásul dekoratívak is). A hely nagyon tiszta és igényes. Az orvosok tartják a megadott időpontokat. Nagyon csúcsforgalomban, néhány perc csúszás előfordul, de ez elhanyagolhatóan kicsi. (2-3 perc)
Nagy szakértelemmel rendelkeznek és hatékonyan végzik a munkájukat. A vizsgálatok alaposak és sok dologra kitérőek. Nincs az, hogy csak odapillant, felír 6 gyógyszert és elküld. Foglalkoznak a "beteggel" és ténylegesen segíteni akarnak. Többször voltam már náluk és mindig megkaptam, azt a minőséget, amit megszoktam tőlük. Az pedig egy olyan minőség, ami egész Európában megállja a helyét és az élvonalban van.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 01. 02. 23:41

Előzetes időpont egyeztetés szerint pontossan megjelentem egy vizsgálaton. Nem tartották be a megbeszélt időpontot és semibe véve a személyemet arra sem méltatott az orvos hogy kijöjön a váróba, vagy kiküldje az aszisztensét és elnézést kérjen. Az rendben van hogy az állami egéségügyben így viselkednek az orvosok, de a magán prakszisában ilyet megengedni az egyenlő a pofátlansággal.