Aranykacsa Étterem

(3.5) - 6 értékelés
Cím:
7621 Pécs, Teréz utca 4
Telefonszám:
+36-72-518860
Kategória:
Magyar konyha

További információk

A Történelmi belvárosban található épület három épület három szinten áll a vendéglátás szolgálatában. Minden szint más-más kor építészeti törekvéseit, más-más, az adott korra jellemző hangulatot idéz fel. Az étterem sötét tónusú fa bútoraival az elmélyült beszélgetések tere. Nem véletlen, hogy ez a Tükék (tősgyökeres pécsi polgárok) kedvenc találkozóhelye.

Szolgáltatások:

- Rendezvényszolgálat
- Esküvő
- Buli-parti
- Borvacsora
- Bortrezor
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Chèque Déjeuner, Cirrus, EDC, EuroCard Mastercard, Készpénz, Maestro, MasterCard, Multipay Cafeteria, Pécs Kártya, SZÉP-kártya, Ticket restaurant, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Aranykacsa Étterem
Csizmadia Dalma Csizmadia Dalma
9 értékelés
0 követő
2 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 11. 11. 08:39

Itt nekem is negatív élményem volt csak. Az árak az egekben vannak, míg az adagok a béka sejhaja alatt. A kiszolgálást sem mondanám minden esetben kifogástalannak. A hely maga viszont gyönyörű, csak "nekünk átlag jóétvágyú kispénztárcájú" embereknek nem megfelelő.

Nikolett Zöldhegyi Nikolett Zöldhegyi
110 értékelés
0 követő
19 plecsni
57 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 21:03

Többször voltam itt is,kifogástalan a hely.Nem járnak ide sokan,ez valakinek előny,valakinek hátrány,de azért jó hely.

Rózsa Rózsa
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2012. 12. 07. 16:01

Barátaimmal többször jártam bent,finom volt minden,tiszta,kiszolgálás tökéletes,hangulat szuper! Sosem hagyom ki,ha arra járok!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Aranygaluska étterem 7621 Pécs, Irgalmasok utcája 5.
10 értékelés
Thumbnail Vario Autó Kft 7634 Pécs, Pellérdi út 91-93
35 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
DACK DACK
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2012. 10. 18. 00:03

Sajna az én véleményem negatív!
Nyár végén történt egy vasárnap 5 tagú családommal korgó gyomorral maradtunk.Hogy miért ?
Pincér fiú jön elém mikor belépek és kérdezem tőle hogy csak az van-e ami a napi menű a bejáratnál kitáblázva.Ő mondja hogy nem étlapból is lehet választani.Ok.Mondom a családnak.Bemegyünk.Puccos hely stb.Pincér jön milyen italt hozhat.Rendelünk.Nagy sokára odahozza az étlapokat kiosztja mi kiválasztjuk.
No de semmi sem volt ami az étlapon szerepelt.De a napi menű ajánlatból is csak 2 adag volt.Kettő eszik a többiek néznek?Inkább nem kértünk.Mindez vasárnap du.fél 1-kor így voltak felkészülve a vendégre.Már az elején is gyanúsan üres volt vendég egy szál se nem fogyasztott senki semmit,de arra nem gondoltam,hogy mi sem fogunk.
Szóval ez az étterem méltó a nevéhez tényleg KACSA,hogy van jó kaja!
Viszont jól lehúztak bennünket az italfogyasztásért..Kérdem ha ez a város legelegánsabb étterme akkor milyen a többi? Szóval nem minden az elegancia.Úgy látszik nekik így is megéri nyítva lenni .
Végül a tőlük nem messze lévő gyorsétteremben ebédeltünk.Igaz nem volt olyan nagy a flanc,de jól laktunk gyors udvarias kiszolgálásban volt részünk sok féle választék megfelelő mennyiségben amint fogyott rögtön készítették a következő adagot és nem utolsó sorban említeném meg az elfogadható áraikat valamint azt,hogy teltház volt!
Szándékomban állt írni a vendégkönyvükbe első felindulásomban amiért a pincér kerek perec nem mondta meg hogy ne menjünk be mert nincs miért.De mégsem tettem,most viszont hogy rátaláltam erre a portálra kikivánkozott belőlem gondoltam megosztom hátha valakinek sikerül elkerülni hogy hasonló keserű szájízzel távozzon az ARANYKACSA étteremből!

bikali72 bikali72
41 értékelés
1 követő
5 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 20:31

A város legjobb, legelegánsabb étterme. Minden évben legalább kétszer meglátogatjuk a családdal. Finom ételek, kedves kiszolgálás.

surda surda
82 értékelés
0 követő
9 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 19:44

Kedvenc éttermem Pécsett...ha ott vagyok, mindig betérek...