Arany János Általános Iskola, Szakiskola és Kollégium

0 értékelés
Cím:
3300 Eger, Iskola u. 3.
Telefonszám:
+36-36-412149
Kategória:
Általános iskola, Szakközépiskola, Kollégium

További információk

Tevékenység: általános iskola, szakiskola, speciális szakiskola, pedagógiai szakszolgálat

Fenntartó: Heves Megye Önkormányzata

A hozzánk bekerülő, s az átlagosnál több segítségre szoruló gyerekeket bizalmunkba fogadjuk, s iskolánkban olyan szeretetteljes légkört szándékozunk biztosítani, amelyben szakmailag megalapozott tudással rendelkező pedagógusok segítségével képességeik legjavát produkálhatják tanulóink.

Mivel minden olyan területen képeztük magunkat, ahol a gyerekek oktatása, nevelése során nehézségekbe ütköztünk, el tudtuk kerülni a szakmai egyoldalúságot, s így nemcsak az anyanyelvi műveltség területén, és az ehhez szorosan kapcsolódó mozgásterápiák terén, hanem a matematikában, az etnikai oktató-nevelő munkában, a magatartási problémák kezelésében is egyre jobb elméleti és gyakorlati felkészültséggel rendelkezünk.

Felnőttképzés keretében a tankötelezettség határán túl lévő fiataloknak az alapfokú iskola befejezését kívánja biztosítani az iskola hasonló szellemben és oktatási forma keretében.

Az eddigiektől eltérő iskolatípus kialakításával jött létre a szakiskola és speciális szakiskola, amelynek célja, hogy a tanulásukban akadályozott és/vagy hátrányos helyzetű fiatalok számára lehetőséget adjon bizonyos szakmák alapjainak, illetve társadalmilag hasznos ismeretek és tevékenységek elsajátítására.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Arany János Általános Iskola, Szakiskola és Kollégium

Hasonló szolgáltatók a közelben