Arany Csillag Pizzéria

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
8230 Balatonfüred, Zsigmond utca 1
Telefonszám:
+36-70-3800326
Kategória:
Pizzéria, Olasz étterem, Mediterrán étterem

További információk

Olaszország mediterrán ízeit ismerhetik meg étlapunk bőséges választékából. Az előételektől a leveseken keresztül, pizzák, tészták, saláták, valamint hús és halételek, különlegességek sokasága közül válogathat.

Feltétlen kóstolja meg házunk specialitását, a Töltött Pizza tekercset (Farcita e Aioli)! Az édesszájúakról dél-olaszországi receptúrák alapján készült finomságokkal gondoskodunk.

Borlapunkon kiváló válogatott borok széles választékát találja, valamint olasz különlegességeket és hazai pálinkákat.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Arany Csillag Pizzéria
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 09. 18. 10:34

Füredi látogatásunk során beültünk az Arany Csillag Pizzériába. Úgy esett erre a helyre a választásunk, hogy Budapestről indulásunk előtt felmérem a balatonfüredi jparkolási lehetőségeket, és rá kellett jönnöm, hogy nagyon kevés olyan lehetőség van, ahol ingyen tud parkolni az ember... szinte minden utcát fizetőssé tettek. Viszont azt írta az egyik fórum, hogy pl az Arany Csillag Pizzéria parkolójában ingyenesen megállhatunk, így akkor összekötöttük a kellemest a hasznossal, és ellátogattunk hozzájuk egy ebédre. A felszolgáló lány nagyon kedves volt, és mutatott több lehetőséget is felsorolt a kiülési lehetőségekre, mert két részre oszlik az előterük. Így a kevésbé telített részre ültünk, és az "O sole mio - mindent bele!" pizza mellett döntöttünk, ami nagyon jó választásnak bizonyult. Tényleg volt benne minden! :) Sonka, szalámi, gomba, kukorica, paradicsom, tükörtojás, sajt, vékony tésztán, igazi ízorgia! És még azt is megoldották nekünk, hogy nagyjából egyenlően osszák el rajta a feltéteket, hogy a felezésnél mindkettőnknek jusson mindenből. Csillagos ötös kiszolgálás, és személyzet! És Erzsébet utalvány elfogadóhely is még pluszban. Csak ajánlani tudom!

K. Henriett K. Henriett
8 értékelés
0 követő
3 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 20:31

Nagyon sokszor hozott innen vacsorát haza a párom és nagyon finom volt. Jól főznek.

Hasonló szolgáltatók a közelben