Apacuka Kávézó, Étterem és Varieté

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Nagymező utca 54-56.
Telefonszám:
+36-20-3664272
Kategória:
Pub, Magyar konyha, Kávézó

További információk

Apacuka kávéház, étterem, varieté a VI. kerületben található. Összesen 530 négyzetméteren, három szinten (földszint, galéria, pince) várja vendégeit.

Az étteremben megtalálhatók a magyar fogások is a francia ételek mellett s minden nap változatos kétfogásos menüvel várják a vendégeket. Az Apacuka nem csak étterem, hanem zenés szórakozóhely és kávézó is egyben. Tarthatunk itt szülinapi bulikat, céges rendezvényeket, baráti összejöveteleket akár a külön teremben is (Szeparé) bérleti díj nélkül, ahol 40-50 fő kényelmesen elfér, sőt még a látványkonyhára is bepillantást nyer a közönség vagy bármelyik szinten, ha még nagyobb társasággal érkezünk.

Jó időben kinyílik az Apacuka terasza, ahol egy kis menedékre lelhetünk a nagyváros forgatagában, miközben a feketerigókat vagy a kellemes lágy muzsikát hallgatjuk.

Megközelíthető a 4-es, 6-os villamosokkal.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Apacuka Kávézó, Étterem és Varieté
Piroseper Piroseper
20 értékelés
1 követő
6 plecsni
14 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 11:58

Az Apacuka teraszán vacsoráztunk egy kellemes nyári estén. A terasz egy bérház belső udvarára esik, a hely csendes és tágas. Az ételek remekül megkomponáltak, mind íz mind tálalás szempontjából. Megmosolyogtuk, hogy az étlapon minden ételnél volt egy-egy szó melynek fogalmunk sem volt a jelentéséről. Az étlap egyébként szezonálisan változik, így nem zavaró, hogy a kínálat inkább szűkösnek mondható, bár minőségi. A belső termeknek különös hangulata van, minden bizonnyal egy hűvösebb vagy esősebb napon is remekül éreztük volna magunkat. A rendezvényszervezés azonban nem ment gond és bosszúság nélkül, már az e-mail fogadás is problémás. A lebonyolításnál pedig a hangosítás rettenetes volt. Összességében remek hely, bátran ajánlom, akár kávézós-beülős, akár ebédelős, vacsorázós programra, rendezvénynél azonban alapos átbeszélés szükséges.

5 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2012. 05. 28. 18:55

Szuper a konhya.

Hasonló szolgáltatók a közelben