Apacs Ezüst

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
Telefonszám:
+36-30-4919425
Kategória:
Ékszerbolt

További információk

Üzletünk az Árkád Bevásárlóközpont I. emeletén található.

Megújult külsővel várjuk kedves Vásárlóinkat.

Termékeink:
-ezüst ékszerek
-ajándéktárgyak

Magyarország hat városában több mint százezer féle terméket kínálunk. Ezzel az ország egyik legnagyobb választékát nyújtjuk.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős parkolóház
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Apacs Ezüst
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
347 hasznos vélemény
2013. 06. 28. 11:55

Oh, én olyan vagyok, mint a szarka, ha meglát valami csillogó-villogó dolgot, akkor egyből ráröppen. Na ilyen az Apacs Ezüst is. Többször vettem már itt nyakláncokat, gyönyörű, egyedi medálokat, és ha még kuponos kedvezmény is van, akkor még jobban elszalad velem a ló. Bár ilyenkor nehezebb egy szabad eladót találni, viszont a nézelődéssel addig is simán elmegy az idő.

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
40 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 22:46

Az elmúlt néhány évben egyszer sem tudtam csak úgy elmenni az Apacs előtt. Szinte minden alkalommal, amikor az Árkádban jártam, megleptem magam egy olcsóbb ezüst fülbevalóval. A választék hihetetlenül nagy, rengeteg piercing, gyűrű, lánc, karkötő és fülbevaló közül lehet válogatni. Az áraik sem túl magasak, főleg, ha még valami akciót is kifogunk, de a drágább termékekkel – úgy tűnik – érdemes vigyázni, és kétszer megnézni őket vásárlás előtt. Nyáron vettem náluk egy különlegesebb fülbevalót, ami még az első használat előtt eltörött. Elvittem megcsináltatni egy komolyabb ékszerboltba, ahol közölték, hogy ez a fülbevaló egyszer, ugyanott már el volt törve korábban, így valószínűleg ismét el fog törni, a fülbevaló két fele ráadásul két különböző anyagból készült. Csak azért nem vittem vissza, mert az emléktől és a rossz tapasztalattól semmiképp nem szabadultam volna meg. A jövőben valószínűleg maradok az egyszerűbb, olcsóbb ékszereiknél, azokban még sosem csalódtam. A legutolsó élményem nélkül 5 csillagra értékelném a helyet, azzal együtt csak 3-ra, de a sok jó vétel miatt megérdemli a 4-est.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
123 értékelés