Apacs Ékszer

(4.5) - 6 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
Kategória:
Ékszerbolt

További információk

Üzletünk a Westend City Center bevásárlóközpont aluljárószintjén a Niagara tér 25. szám alatt található.

Profilunk:
-ékszer

Magyarország hat városában több mint százezer féle terméket kínálunk. Ezzel az ország egyik legnagyobb választékát nyújtjuk.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Apacs Ékszer
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
347 hasznos vélemény
2013. 05. 16. 16:00

Anyák napján anyut innen leptük meg egy gyönyörű lánccal, medállal, nagy örömet okozva Neki. :) Az akciós napok pedig még vonzóbbá teszik a költekezést. :)

koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 20:15

Sok szép, csillogó ékszer. Sokszor van 50%-os akció (különleges napokon pl. Valentin-nap, Nő nap stb.)

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 12:49

Az Apacs nem csak megszokott csillogó divatékszereket árul, hanem egyedi darabokat is, amivel jól ki lehet fejezni az egyéniségünket. Főként a fülbevalóiért vagyok nagyon oda, hiszen azokból aztán hatalmas a kínálat. Első pillantásra megfogtak a különböző formájú apró, ezüst fülbevalókkal, melyekből én is folyamatosan bővíthetem a gyűjteményem. Kard, kalóz jel, cseresznye, sárkány, teknős, teniszütő... Egyszerűen minden forma megtalálható belőlük és folyamatosan újak érkeznek. Ötven százalékos akcióik keretében pedig még kedvezőbb áron juthatunk hozzá az egyedi darabokhoz.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 21:40

Mindenki szereti az ékszereket, ám az Apacs akkora kínálattal rendelkezik, amit nehéz felülmúlni. Amikor a Váci úton sétálok, mindig úgy oldom meg, hogy bemenjek egy kicsit nézelődni (még akkor is, amikor egy árva fitying sincsen nálam). Maga a látvány elvarázsolja az érdeklődőt, de ha konkrét céllal látogatom meg az üzletet, akkor is általában jóval több dologgal jövök ki, mivel a választék megbabonáz. Ennyi csillogó, jópofa, színes, kreatív ékszerrel ritkán találkozik az ember, és ha még ehhez pénztárcabarát árak is tartoznak, az maga a mennyország. Nagyszerű terep ez azoknak, akik szeretik a kiegészítőket, illetve tökéletes hely arra is, amikor ajándékot akarunk vásárolni valakinek. Biztosan találunk valamit. Ez tuti.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 11:09

Az Apacs üzletben végignézni a kínálatot nagyon hosszadalmas munka, kiválasztani a legjobbat pedig még nehezebb, mert ahogy nézelődik az ember, mindig talál még valamit, ami ugyancsak gyönyörű, és kell. Az ezüst nyakláncok, gyűrűk, fülbevallók, piercingek és egyéb termékek egytől egyik igényesen, és szépen ki vannak dolgozva, amiknek egyáltalán nem hagyományos az alakjuk. Nem is talál itt magának mindenki ékszert, mert a bolt egy külön ízlésvilágot, stílust képvisel.
Az Apacsba emlékeim szerint még egyszer sem voltam úgy, hogy ne lett volna valami nagyon kedvező akció. Az külön tetszik, hogy vitrinekbe vannak a termékek, így az embernek nem kell félnie, hogy lever valamit.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 10. 21. 18:47

Nagyon nehéz úgy elmenni egy Apacs üzlet előtt, hogy ne álljak meg bámészkodni, és legtöbbször vásárlás lesz a vége. Ezüst ékszerek hatalmas választéka található itt. Fülbevalók, karkötők, nagyláncok, medálok, piercingek óriási kavalkádja. Kedvenceim a kővel díszített darabok. Olyan különlegesek, de egyáltalán nem drágák. Az ékszerek stílusa kissé rusztikus, törzsi szimbólumokat idéznek, de nem giccsesek vagy elnagyoltak. És tényleg annyi féle ékszer van, hogy biztos mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Mivel az áruk is nagyon jó, ajándékba is szívesen adok apacsos ékszert. Voltam már olyan szerencsés, hogy 50%-os kedvezménnyel tudtam vásárolni, mert nagy leárazást hirdetett az üzlet.