Anonymus Étterem Vajdahunyadvár

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1146 Budapest, Vajdahunyad vár 1
Telefonszám:
+36-1-4221478
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Tradíció tálalva
Magyarországon páratlan látványosság a hazai híres építészeti nevezetességek hű másolatainak egy részét magába foglaló Vajdahunyadvár, amely a fővárosban a Városliget szívében található. A több mint egy évszázados patinás épületegyüttesben, a vár oldalában a „Jáki kápolna” mögött, a Városligeti tó partján, árnyas fák ölelésében fedezhető fel az Anonymus étterem. Nyáron az étterem romantikus környezete, a hatalmas várfalak, a tavat övező buja növényzet, a vízen békésen ringatózó fel-fel hápogó vadkacsák, olykor felbukkanó, halkan suhanó csónakok egészen különleges hangulatot árasztanak. Télen az étterem vastag középkori időket idéző várfalai, meghitt belső terei ideális hátteret nyújtanak a gasztronómia hódolóinak a különleges ínyencségek élvezetéhez.

A Vajdahunyad várában az Anonymus éttermet számtalan nevezetesség veszi körbe, ezért, - s speciális híres magyaros ételeket is tartalmazó kínálata miatt – hazai és külföldi vendégek egyaránt szívesen látogatják. Szomszédságában található a Hősök tere, a Műcsarnok, a Széchenyi Fürdő, a Szépművészeti Múzeum, a Fővárosi Állat-, és Növénykert, a Vidámpark és a Nagycirkusz is. A hely tömegközlekedéssel is pl. az M1-es metróval, több trolibusszal, gépkocsival a külvárosból vagy Gödöllő felől az M3-as autópályáról könnyen megközelíthető. Autóval korlátlanul, s térítésmentesen meg lehet állni a közeli Dózsa György úton, ahonnan hatalmas árnyas platánfák alatt néhány perces sétával, a tavon úszkáló vadkacsákat megcsodálva, egy kis hídon az Anonymusba juthatunk.

Az étterem belső terei a borozóval együtt egyszerre kb. 60-70 fő vendéglátását teszik lehetővé, a hangulatos teraszon ez tavasztól őszig további közel 100-vel bővül. A vendéglátóhely üzleti ebédeknek, vacsoráknak, különböző rendezvényeknek, borkóstolóknak, - a házasságkötőknek is a kedvencével, a gyönyörű „Jáki kápolnával” a háta mögött - esküvőknek, romantikus találkáknak egyaránt kiváló. Felkészült, több nyelven beszélő személyzet, 4 nyelvű étlap, különböző menük, színvonalas konyha, - csábító gasztronómiai ínyencségekkel, s kedvező árakkal, - különleges zenei kínálat, és igény szerint rendezvényszervező kolléga várja a kedves vendégeinket.

Munkatársaink egyedi elképzeléseket is örömmel, s rugalmasan fogadnak, és mindent megtesznek azért, hogy a hozzánk betérők a program végén egy feledhetetlen élménnyel gazdagodva, jóllakottan, s elégedetten távozzanak.

Anonymus Catering Kft.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Anonymus Étterem Vajdahunyadvár
Vendég felhasználó Vendég
2015. 02. 19. 19:55

Igazán otthonos, elegáns hely.
Szép környezet, szép árakkal.
Biztos felüdülést nyújt.
Ajánlom, főleg hazánkba látogató turistáknak.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés