Anna Café

(4.0) - 6 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Váci utca 5.
Telefonszám:
+36-1-2669080
Kategória:
Kávézó

További információk

Férőhely: 90

Kínálatunkból:
-Kávék
Espresso
Espresso koffeinmentes
Cappuccino
Cappuccino koffeinmentes
Tejes kávé
Macchiato
Mocca
Moccaccino
Nagy kávé
-Teák
-Téli italok
-Ásványvizek
-Üdítők
-Borok
-Pezsgők
-Sörök
-Koktélok
-Rövid italok
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Anna Café
Géber Hajnalka Géber Hajnalka
8 értékelés
1 követő
2 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 11. 09. 23:31

Születésnapom alkalmából itt ültünk le unokatesómmal és tesómmal, hogy kicsit dumcsizzunk és ünnepeljünk :-) Az asztalfoglalásnál nagyon kedves volt a személyzet, szuper helyen ültünk. A gyümölcstea, amit rendeltem nagyon finom volt. tetszett, hogy van olyan lehetőség, hogy laktózmentes tejből is lehet kérni moccaccinot! :-) A salátatálon nagyon ízletes falatokat kóstolhattunk meg és a koktéluk is kitűnő! A kiszolgálás során mindenkire külön figyelmet fordítottak és minden kívánságunkat teljesítették. Jól éreztük magunkat, köszönjük szépen! Biztosan visszatérünk!

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2013. 06. 28. 13:19

A vasárnap déli negyven fok elől menekültünk be ide, hogy igyunk valami hideget, és leüljünk egy kicsit. Az árak láttán nyeltem egyet. Jó, igaz a turistáknak találták ki, de akkor is kicsit durva a kétszer annyiba kerülő üdítőt, mint más helyen.
A kiszolgálás sem nyerte el a tetszésemet. A pincér látványosan csak a nővéremmel állt szóba. Biztos tetszett neki, de attól még a másik vendéget is illene észrevenni.
Mivel úgy döntöttem, hogy ha ilyen drága az üdítő, akkor már inkább iszom egy virgin mojitot, ezért azt pozitívan tudom értékelni, de amúgy, ha nem muszáj, nem szándékozom újra beülni ide.

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 21:42

Az Anna kávézó emblematikus hely a Váci utcában már nagyon-nagyon régen. Köztudott, hogy a Váci utca a külföldiek kedvelt korzója és ezt az utcában működő vendéglátó ipari egységek is tudják. Az Anna sem kivétel ez alól. Az árak inkább a turisták pénztárcájához igazodnak, de néha azért mi is megengedhetjük magunknak, hogy megigyunk egy kávét. A hely általában tele van, nehéz rögtön asztalt kapni, de azért nem elképzelhetetlen. A kiszolgálás gyors és pontos. A kávé kitűnő, ami nagy erény, mert sok helyen főznek fekete levest kávé címén. Aki nem szereti a nyüzsgést annak nem jön majd be ez a hely, kiváltképp nyáron és advent idején nem, mert ilyenkor emberek lepik el a környéket és a kávézót is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
phyllie phyllie
26 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 23:38

Ha a Váci utcában (vagy a környéken) járunk, jól jön két vásárlási menet között valami, amitől felpörgünk. Az Anna Café igen jó helyen van, ebből a szempontból, ráadásul remekül hozza a vásárlóutcai-kellemes-beülős-hely formát. A célközönség főleg az arra járó turista, de két délutáni egyetemi óra között az egyetemistáknak is kellemes kikapcsolódós hely lehet. A kávék hozzák az elvárt színvonalat. Ha az árakat nézzük, ne csodálkozunk, inkább a turistákhoz van mérve. Ennek ellenére, aki szereti az ilyen beülős, kedves helyeket annak minimum kipróbálni érdemes.

hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
109 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 14:24

Többször ültünk már be a külföldi ismerőseimmel erre a helyre, mert minden évszakban nagyon hangulatos. A karácsonyi vásár idején olyan jó érzés forró csokit kortyolgatva ücsörögni, amiben vaníliafagylalt van és nézni a karácsonyfát a Vörösmarty tér közepén, ugyanis pont odalátni. Az áraik, ahhoz képest, hogy a turistákra specializálódtak, nem olyan vészesek, még egy egyszerű pesti kávézóban is ekörül vannak az italok. Annyi féle kávékülönlegességből lehet választani, hogy legszívesebben mindegyikből rendelnék például narancsos, csokoládé-vanília, kókuszos, barackos, mogyorós és az alkoholos kávék .

Stamina Stamina
36 értékelés
6 követő
12 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 23:23

Bár nem tegnap volt, hogy ellátogattam ebbe az igazán patinás kávézóba, az élmény örökre megmarad. Egy csodálatos helyen, a Vörösmarty tér szomszédságában elhelyezkedő, külföldi látogatók által szívesen látogatott helyről van szó. Méghozzá csodás belső design-nal és kedves személyzettel. Azonban meglepődve konstatáltam, hogy az árak nem annyira barátiak. Egyébként ebben sincs semmi kivetnivaló, hiszen profilja valószínűleg a turistákra specializálódott. A kávém viszont nagyon finom volt, úgyhogy számomra egy próbát megért. Többet nem fog, mert azóta kiismertem magam a fővárosban és már nem kirándulóként járom az utcákat a lehetséges helyszíneket keresve.