AnKERT

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1061 Budapest, Paulay Ede utca 33
Telefonszám:
+36-30-3603389
Kategória:
Romkocsma

További információk

Az Anker't Budapest legnagyobb belvárosi kerthelyisége. Az Anker klub nyári kivetülése.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 06. 30.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - AnKERT
béréka béréka
30 értékelés
1 követő
11 plecsni
42 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 16:20

Az Ankert, ahogy a nevében is magában foglalja, az Anker Klub nyári kerthelyiséges kivetülése. Többnek akar látszani annál, ami, de sajnos így is csak egy a sok romkocsma-szórakozóhely közül, mely műfaj úgy látszik, tényleg virágkorát éli a mai Budapesten. Kinézetében azért kicsit más, a bérház lecsupaszított falain nincs semmi dísz, ciráda, falfestmény, ahogy azt megszokhattuk. Olyan erődítmény-szerű. Szürke, hatalmas falak, melyek monotóniáját csak az üveg nélküli ablakrések (mintha félkész lenne), és a bennük-körülöttük elhelyezkedő, sajátos fényt árasztó neoncsövek törik meg. Ez a minimalista design még jól is néz ki. Van természetesen tánctér is, illetve a hátsó részen látszólag indokolatlanul homokkal felszórt placc is. (Utánaolvastam, ez a koncepció része: urban beach – városi tengerpart. Az indokolatlan kifejezés még az utánaolvasást követően is indokolt…) Semmi pluszt nem tud nyújtani, ráadásul az árakat tekintve még a romkocsmák közül is a drágább kategória.

Panna0012 Panna0012
22 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 13:38

Az AnKert a szó minden értelmében egy alternatív szórakozóhely a budapesti és a Budapestre látogató fiatalok számára. Az anker közi szülőanyjával kéz a kézben működnek, mégis a nyári estéket az AnKertben tehetjük felejthetetlenné. Minden esélyünk megvan rá, hogy érdekes külföldi csoportba botlunk, és együtt mulatjuk át velük az estét, ráadásul mindezért belépőt sem kell fizetnünk. A kiszolgálás profi, bár az árak nem kifejezetten alacsonyak, mégis műnőségi és hangulatos helyszín lehet a forró éjszakák áttáncolására.

Gardedám Gardedám
30 értékelés
4 követő
9 plecsni
35 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 16:27

Az Ankert szép köröket ír kistesójára, az Ankerre. Kialakításában messze felülmúlja a budapesti kerthelyiségek legjavát: minimalista, letisztult és inspiráló építészeti megoldások jellemzik: a régi udvarházat teljesen lecsiszolták, így tiszta, mediterrán hatást értek el, amit kedves, imbolygó fényekkel és a hely logójának számító hatalmas A betűvel tettek még coolabbá és egyszerre meghittebbé is. A vécék nagyon kedveznek a klausztrofóbiásoknak, ugyanis fent és lent is nyitottak és rettentő jól néznek ki az ajtókra festett hatalmas sorszámok is (gyakran kérdeztük egymástól, te melyikben vagy? a 26-osban vagy a 11-esben?). Az idei nyár legnagyobb bulijait itt rendezték - nagy csalódás volt arról értesülni, hogy nem téliesítik. A személyzetről: ennyi helyes pultosfiút azt hiszem sehol máshol nem láttam még egy helyen, meg is vitattuk nőtársaimmal, hogy vajon ez volt-e a legfőbb felvételi elvárás. Mondjuk egy százassal legalább drágább minden ital, mint kellene és sajnos nem lehet cigit kapni, de az elképesztő bulik és a - nem győzöm eléggé hangsúlyozi mennyire - egyedi és szép téralkotás bőven kárpótol ezekért az apróságokért.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 22:49

Valahogy közelebb áll a szívemhez, mint fedett testvére, az Anker. A megnyitó óta számtalanszor jártam itt a nyár folyamán. Igazából mindig tudtam, mire számíthatok, és egyszer sem csalódtam. Adott volt a helyszín, a hangulat, a kellemes légkör, szimpatikus társaság, 1-1 ismerős arc, és persze örök kedvenceim, a fekete kanapék. Szerettem a lampionokat, hogy beviheted a bringádat meg a kutyádat a kertbe, szerettem felfele bámulni a magas falakra, és szerettem a meggyes sörüket is. Alig várom, hogy újra megnyissák, hogy újra május legyen, és hogy újra lehessen mondani, hogy: „menjünk az Ankertbe”.
Egyébként volt szó róla, hogy téliesítik a helyet, de ez eddig sajnos még nem történt meg.