Anita Hungaria Kft.

0 értékelés
Cím:
1123 Budapest, Kék golyó utca 22
Telefonszám:
Kategória:
Fehérnemű

További információk

Az Anita Hungária Kft. a fehérneműgyártásban igen nagy hagyományokkal rendelkező német Anita Dr. Helbig GmbH. termékeinek kizárólagos forgalmazója. Márkakereskedés kis- és nagykereskedelmi formában.
A kiváló minőségű fehérneműk és fürdőruhák nagy választéka, a vevőközpontú kereskedelem és a magas szintű szakmai hozzáértés támasztja alá a cég üzletfilozófiáját:
Szolgálni a nők minden korosztályát, minden élethelyzetben, extra méretben is !!


ANITA CARE
Tökéletes formák, gyengéd gondoskodás mellműtét után.

Az Anita TriProVita rendszere a mellműtét utáni ellátás tökéletes egészét alkotta meg azáltal, hogy az egyetlen cég, amely mind a MELLPROTÉZISEK, mind a PROTÉZISTARTÓ MELLTARTÓK és PROTÉZISTARTÓ FÜRDŐRUHÁK tervezését és gyártási folyamatát teljes egészében saját maga végzi. Ez az alapja annak, hogy a világ egyik legnagyobb, egyéni igényekhez igazodó mellprotézis, protézistartó melltartó és protézistartó fürdőruha választékával segíti az önbizalom visszaszerzését mellműtét után.

Anita Care szilikon mellprotézis:
- a szöveti hiányok tökéletes kiegyenlítése mind teljes, mind részleges emlőeltávolítás, vagy fejlődési rendellenesség esetén;
- a természetes mellhez igazodó forma- és méretválaszték;
- helyreállítja a test megváltozott anatómiai egyensúlyát, megakadályozza a helytelen tartás okozta panaszok kialakulását.

Anita Care protézistartó melltartó:
- biztosítja a protézis és a természetes mell optikailag megegyező formáját;
- a mellkosarakba bevarrt speciális „zseb” rögzíti a protézist, tökéletes biztonságot nyújtva viselőjének mozgás alkalmával.

Anita Care protézistartó fürdőruhák:
- a protézistartó fürdőruhák minden alaktípusra készülnek, nőiesek, divatosak, külső szemlélő számára semmiben sem különböznek más fürdőruháktól.

Az Anita Care termékcsalád a szépség, a természetesség, a harmónia egységét teremti meg, biztosítva a legkíméletesebb és legtökéletesebb megoldást mellműtét után.


ANITA MATERNITY
Ami jó a mamának az jó a babának!

- A kismamák számára gyártott speciális, esztétikus és klinikailag tesztelt fehérneműk - az ANITA TERHESSÉGI és SZOPTATÓS MELLTARTÓK -, a derékfájdalmakat csökkentő TARTÓ NADRÁGOK, a KISMAMA HARISNYANADRÁGOK, KISMAMA HÁLÓINGEK és FÜRDŐRUHÁK, hatékony segítséget nyújtanak a terhesség hónapjai és a szoptatás ideje alatt is.

Melltartók a terhesség idejére
- a mellkosarak rugalmasan követik a mell növekedését, a bedolgozott mellemelő alátámasztja az egyre nehezedő mellet;
- már a terheség legkorábbi szakaszában is ajánlott terhességi melltartót viselni, ezáltal megőrizhető a mell eredeti szép formája.

Terhességi tartó nadrágok
- segítenek a többletsúly hordozásában, csökkentik a hát- és derékpanaszok kialakulását.

Szoptatós melltartók
- a mellkosarak egyenként könnyen nyithatók és zárhatók, miközben a vállpántok nem csúsznak hátra, ami nemcsak kényelmi, de higiéniai szempontból is nagyon fontos;
- megkönnyítik a szoptatást.

Ha szeretnének terhességük alatt is aktívan dolgozni, csinosan öltözködni, szeretnék megőrizni alakjukat szülés után is, keressék a speciálisan kismamáknak kifejlesztett ANITA Maternity fehérneműket, amelyek egyedülállóan szolgálják a terhesélettani változásokat.


ANITA CLASSIX, ROSAFAIA
Ideális alakformálás, tökéletes megjelenés!
Fehérneműk, fürdőruhák extra méretben is!

Az ANITA DIVAT FEHÉRNEMŰK ÉS FÜRDŐRUHÁK nőiesek, szépek, választékuk kiterjed a hazai piacon hiányt pótló erősebb testalkatú, telt mellű nők számára készült modellekre is.
A kollekció sikerét az ötletes, alakformáló szabásvonal, az alkalmazott anyagok, minták és a színek harmonikus összhangja biztosítja. A melltartók és fürdőruhák egyes modelljei „G” kosárméretig készülnek, tökéletes tartást biztosítva telt melleknél is.

Minden nő számára fontos a kényelem, a személyre szabott egyéni stílus. Az Anita klasszikusan nőies és hódítóan fiatalos fehérnemű és fürdőruha modelljei közül mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez legjobban illőt!
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Anita Hungaria Kft.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés