Andersen2 Pub

(4.5) - 5 értékelés
Cím:
1091 Budapest, Nagytemplom utca 36.
Telefonszám:
+36-1-7971039
Kategória:
Pub, Söröző

További információk

A pub a Corvin sétányon található. A különlegessége a méteres sör. Folyamatos italakciókkal várják a vendégeket. Rendezvények lebonyolítására van lehetőség. A sportközvetítéseket LCD tévén követhetjük. Asztalt foglalhatunk telefonon valamint a szórakozóhely honlapján online.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Andersen2 Pub
LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 19:48

Ha valamelyik helyből még egy egység nyílik valahol, akkor azért sejteni leeht, hogy elég népszerű. Az Andersen esetében is ez a helyzet: a Krúdy Gyula utcai sörözőt hosszú ideje állandó teltház jellemzi, legalábbis esténként mindenképp. Várható volt tehát, hogy előbb-utóbb dupláznak, és talán idén év elején meg is nyílt az Andersen 2, a régitől alig 10 percre, a Corvin sétány mögött. A paraméterek hasonlóak: méter sör itt is van, emellett számos koktél, rövidital, és még sorolhatnám. Itt ráadásul nagyobb eséllyel találsz helyet foglalás nélkül is, de ennek ellenére érdemes ahsználni az online felületet, elvégre sosem lehet tudni.

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 17:58

Az Andersen Pub második verziója egy pár utcányira található a 4-6-os villamostól. Egyszerűen imádom! Pár hete voltam ott egy baráti társasággal, és nekem iszonyatosan megtetszett. Olcsó, de mégis jó és minőségi italok, több terem mindegyik más berendezéssel, hangulatos férőhelyek. Egy valami rondít bele a képbe, hogy mivel nagyon sokan szeretik ezt a helyet, és sokan járnak ide ezért esténként kicsit zsúfolt. Ha már itt vagyunk, akkor persze nyilván próbáljuk ki a méteres sört, de itt tényleg annyi újdonság van, rövid italok, koktélok olyanok, amikről eddig még nem is hallottam, hogy muszáj őket kipróbálni. Ha megéhezünk, akkor finom harapnivalót is fogyaszthatunk itt.

Gina Gina
57 értékelés
1 követő
11 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 16:16

A híres-nevezetes méteres sör miatt látogattam el pár haverral a Corvin-negyed mögötti Andersenbe. Az nagyon jó is volt, egyáltalán nem drága, a pultos hölgyek pedig nem bénáznak, nagyon hatékonyan és gyorsan dolgoznak. Az itallista és az árak is kielégítőek, van egy csomó koktél a lájtosabb piák kedvelőinek, ám ami számomra problémát jelentett, az nem más, mint a tömeg és az iszonyatos alapzaj. Normálisan beszélgetni egyszerűen lehetetlen, maximum ordibálva lehet kommunikálni egymással (legalábbis a hétvégi csúcsforgalomban voltak ilyenek a körülmények, hétköznap esténként biztos nyugisabb). Buli előtti alapozásra tökéletes a hely, beülős-beszélgetős-nyugis estére viszont egyáltalán nem ajánlom.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2012. 10. 25. 21:32

Imádom. Mit mondjak még? Biztos vagyok benne, hogy sokan közülünk megfordultak már eme remek hely első szülött gyermekénél. Néhány dolog, ha elsőre nem ugrik be: méter sör, milliméter, olcsó koktélok, sok ember. Hát igen… sajnos az utolsó szempont, a rengeteg ember lehet egyedül a porszem, ami becsúszik a gépezetbe. De, ha a sorban állástól el tudunk vonatkoztatni, akkor markoljunk fel egy-két méter sört a remek kis szállítóegységben, és élvezzük azt, ami jár. Ha az ár/érték arányt tekintjük, itt kapjuk a legtöbbet pénzünkért. A berendezésre sem lehet egy rossz szavam sem, sőt! Teremről teremre caplatva mindig más hangulatvilág, látvány tárul elénk. Na, nekem ilyen egy igazi kocsma.

hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
109 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 14:29

Minden szempontból kultúráltabb, újszerűbb, mint az Andersen 1, de az ülőkék olyan távol vannak egymástól azon a részen, ahol legutóbb asztalt foglaltunk, hogy egy nagy társaság, mondjuk akik szülinapoznak, nem tudnak egymással beszélgetni, csak átfutkározni egyik fakkból a másikba, ha szeretnének valamit. Érdemes inkább hátul leülni, mint elől. Külön koktéllap van, ami szinte végtelen hosszúságú és a legtöbb 700 Ft-ba kerül. Sok ideig kell sorban állni, mire megkapjuk a rendelt italt, mert a pult mögött csak két hölgy van, akik már nem győzik csinálni a koktélokat. A méteres sör a legkedveltebb, ami nagyon megéri az árát.