Andersen Pub Restaurant

(4.5) - 16 értékelés
Cím:
1085 Budapest, Krúdy Gyula utca 17.
Telefonszám:
+36-1-7815551
Kategória:
Söröző

További információk

Fél méter pálinka, méteres sör (ez utóbbi 10 pohár maláta nedűt takar) ezekről is méltán híres az Andersen Pub. A VIII. kerületi söröző hatalmas vendégterével (boxokkal és sörpadokkal) remek helyszín a baráti kocsmázásokhoz, legény- és leánybúcsúkhoz, szülinapozásokhoz. A sporteseményeket hatalmas LCD tévén követhetjük, de wifi hozzáférés is biztosított a vendégek számára. Hatalmas italválasztékkal (sörök, borok, üdítők, tömények, koktélok) és folyamatos akciókkal várják a nagyérdeműt.

Mivel a hely rendkívül népszerű, érdemes asztalt foglalni (ezt megtehetjük telefonon vagy a honlapon keresztül).

Könnyen megközelíthető a 4-es, 6-os villamosokkal és a 923-as éjszakai járattal (Harminckettesek tere).
Első értékelő
Megnyitás
2009. 06. 01.
Fizetési módok: Amex, Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
16 korábbi értékelés - Andersen Pub Restaurant
K. Csilla K. Csilla
11 értékelés
0 követő
3 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 12. 14. 21:03

Egyetemista révén -pláne, hogy a közelben van a suli- elég sűrűn járunk oda a társaimmal. Tágas hely, jó árak, és finom italok. A kiszolgálással sem volt eddig különösebb gondunk. Kényelmesen el lehet terpeszkedni mindenhol, szívesen eltöltve ott az időt.

zsofka zsofka
20 értékelés
0 követő
4 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 12. 04. 17:08

Rengeteg egyetemi ismerősöm mesélt már a helyről, aminek köszönhetően én is meglátogattam. Nem csalódtam! Nagyon jó, hangulatos pub, tetszetős a design. A weboldaluk is tetszik, informatív. Elsősorban kávézni járunk oda, mert árban és minőségben is megfelelő.

Tamás Béleczki Tamás Béleczki
90 értékelés
0 követő
10 plecsni
84 hasznos vélemény
2013. 11. 22. 18:33

úgy tudtam, hogy nem lehet dohányozni ezen a helyen. ehhez képest az egész épületben dohányszag terjeng, amihez ugye kapcsolódik az alkoholszag is. remek fejfájást tud okozni, nem tudom, mások miként viselik el...

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
koák koák
82 értékelés
1 követő
12 plecsni
43 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 12:13

Kellemes hely, barátokkal beülni sörözni ideális. Érdemes előre asztalt foglalni, mert általában nagyon nehéz szabad asztalhoz jutni, főleg ha sokan vagytok..

Schuckcs Schuckcs
5 értékelés
2 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 03. 27. 17:46

Hát igen, az a méter sör elég csábító, bár én a helyet nem emiatt szeretem. A rengeteg ember, a folyamatos nyüzsgés. Na, engem emiatt vonz az Andersen. Ha az ember nem feltétlenül a diszkók világában szocializálódott, új kapcsolatok szerzésére ez a hely az egyik legalkalmasabb azok közül, ahol jártam már. Az árak teljesen az egyetemisták zsebére vannak szabva, a választék nagy. Mondhatnám itt még a kolbász is kerítésből van… vagy mi.

Szisza Szisza
29 értékelés
0 követő
8 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 15:42

Ha valaki az Andersen pubra gondol, az első, ami eszébe jut az a „méteres” italkínálat, ami csak rájuk jellemző tudtommal. Ez tíz pohár sört/fröccsöt/felest tartalmaz, és tényleg egy egy méter hosszú tartóban kapjuk. Az előnye, hogy az árak barátiak, viszony a hátrányát is ez okozza, ugyanis a hely olyan szinten tele van minden egyes nap, hogy az emberek általában össze vannak préselve, mint a heringek a dobozban. Sokszor szinte levegőt sem kapni, és végtelen hosszú sor áll a pult előtt. De a hely maga hangulatos, és tényleg mindig jól éreztem magam, amikor itt iszogattunk, ezért a hibák ellenére négy csillagot mindenképpen megérdemel.

LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 15:50

Ahogy nézem, az előttem szólók közül legtöbben a méter sört emelik ki, mint a hely fő jellegeztességét, és valóban: engem is úgy hoztak le legelőször még évekkel ezelőtt, hogy ez az, amit mindenképp ki kell próbálnom. Bár a közelmúltban megdrágult, 1000 helyett már 1300 forintba kerül (ha jól emlékszem), de még így is messze megéri. Szintén igaz a lentebb leírtakból, hogy ajánlatos jóval előre foglalni - ez a hely honlapján keresztül nagyon egyszerű, még a konkrét asztalt is kiválaszthatjuk, ahol ülni szeretnénk. A "restaurant" jelzőről nem tudok mit mondani, mert enni még sosem ettem itt, de sörözőként a budapesti mezőny legjobbjai között van.

Anna Anna
20 értékelés
2 követő
6 plecsni
14 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 17:43

Ami legelőször eszembe jut az Andersenről az az, hogy mindenképp asztalt kell foglalni, mielőtt ide betérünk! Interneten vagy telefonon nagyon ajánlatos helyeket foglalni, mivel egyébként igen nehéz ide beülni. Ez nem amolyan spontán hely, hogy „Gyere, igyunk meg egy fröccsöt az Andersenben!”. A második, ami biztosan eszembe jut, az a méteres. Amikor is tíz darab italt, fröccsöt például egy rúdon kiadnak. Ennek az ára nagyon baráti, viszont ne is minőségi itókára számítsunk. Ezért is az Andersent mai jelzővel illetve: egy kiváló alapozó-helynek tartom. Mi olyan 10-14-en szoktunk ide lejárni kis összeruccanásokra, úgy havonta. A pénztárcámat kíméli és a közlekedés is jó, hiszen a 4-6-ostól egy köpésnyire van. Olykor ennél több nem is kell…

neobutik neobutik
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 10:28

Az egykor volt játékterem (ha jól emlékszem) igazi reneszánszát éli. A bőr boxok, a bárszékes kisasztalok mind egy egyszerű, igényes és letisztult kocsma hangulatát keltik. Szívesen léptem be asztalt foglalni, de majdnem pofára esés lett a vége, mert mint megtudtam az összes asztal (Interneten keresztül) lefoglalták már aznap (szombat estére), de szerencsére a pultos kisegített. Mint érkezésünkkor kiderült, a folyosón akadt csak asztal már, majdnem a WC mellett. Sajnos az olcsó árak (kedvező koktélok és méteres sör) sem tudtak így ott tartani minket. Azt gondolom, hogy a profit fontos dolog, de nem annyira, hogy a fizető vendégeket egy folyosóra, a mosdóval szembe ültessék. Nekem a free WI-FI sem működött.

norcika norcika
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
34 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 14:55

Fényt életemben először az Andersenben ittam. De ott találkoztam először a soros tequilával is. De nem csak ezt nedűt lehet itt szépen rendezett sorban kapni, sört is vehetnek bátran a vendégek tízes kiszerelésben.
Mondanom sem kell, hogy mennyire jól sikerült az a bizonyos tequilás este. Egymás után rendeltük a fakosárkában kiadott italokat. Majd ezt követően beállítunk a pulthoz és vártuk, hogy megvilágosodjunk. Mit ne mondjak, sikerült is. Sokat vaciláltunk, hogy a Fényt vagy a Monyót kóstoljuk-e meg, végül a döntésképtelenségünk teljes birtokában mindkettőből vettünk egyet. A pénztárnál előbb ki kellett fizetni a cehhet, majd beálltunk a koktélkeverő fiúhoz és az elkészült csodákat egyből lehúztuk. Ekkor már nagyon jó hangulatban voltunk, így odacsapódtunk egy másik, szintén mulatozó társasághoz.
Andersenből kettő is van Budapesten, én inkább a Krúdy Gyula utcaiba szoktam járni, de pusztán csak azért mert ez közelebb van az albérletemhez. De a másik is ugyanolyan hangulatos és a választék is ugyanaz.
Negatívumként mindössze csak annyit tudnék felsorolni, hogy mindig nagyon sokan vannak, így nagyon nehéz szabad asztalt találni péntek vagy szombat este. Sőt, ha nem foglalsz előre, akkor szinte lehetetlenség.

bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 04:01

Aki kedveli a hamisítatlan pub-hangulatot, annak tökéletes választás a belvároshoz közel fekvő, négyeshatossal könnyedén elérhető Andersen. Pincelejárat, faburkolat, bárszékes főpult, boxok, és termek a bejárattól jobbra és balra, minden irányban. Aki nem vigyáz, a végén még elveszik… Itt érdemes megjegyezni, hogy a hely hangulata és olcsó árai (a kínálat egyszerű ételek és italakciók mellett tartalmaz olcsó házi sört is) miatt igen népszerű a magyar és a külföldi fiatalok körében, így, ha komolyabb sörözést tervezünk ide, érdemes asztalt foglalni, – nem vicc – akár egy hétre előre is! A pub ugyanis majdnem mindig zsúfolásig tele van.
Ideális hely egész estés baráti sörözéshez, buli előtti alapozáshoz, vagy akár meccsnézéshez. Csocsóasztal egészíti ki a képet. Aki az Andersent választja, annak a méter sör kipróbálása kötelező!
Update: a nagy sikerre való tekintettel nemrég nyílt meg az ezzel franchise-zá váló Andersen 2, egy villamosmegállóval arrébb, a Nagytemplom utcában.

annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 10:09

Először is le kell szögezni, hogy ide vagy asztalfoglalással érdemes érkezni, vagy nagyon korán, vagy már késő hajnalban. Ugyanis a hely mindig tele van: turisták, főiskolások, és mindenki kedvenc helye. Köszönhető ez az irtó jó kialakítású helynek, a zenének, és az olcsó áraknak. Mindig vannak akcióik, például a koktélokra, mi többnyire azt szoktunk inni. Az Andersenben a méteres sör fogalom. Be kell térni, hogy az ember megtudja, mi is ez. Mi gumibogyó szörpnek neveztük el az ott kapható málnasört. Irtó édes és finom. A tömeg talán picit levon az értékéből, de hát érthető, ha sokan ide akarnak járni. A zenék is annyira jók, hogy legszívesebben táncra perdülne az ember, egyedül a sok vendég szab ennek határt. Központi helyen van, mindig jó a hangulat, még a nyelvtudásodat is gyakorolhatod, olcsó, egyszóval a tökéletes hely.

Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2012. 10. 25. 22:05

Kevés olyan söröző van, amit annyira szeretek, mint az Andersen. A felszolgálók kedvesek, a hangulat és a zene pazar, és az árak is teljesen mértékben az elfogadható kategóriába tartoznak. A személyes kedvencem a „miniméter”, mely öt darab felest takar. Ugyan berúgni tőle nem fogunk, de mindenképp megalapozza a hangulatot estére. Nem egy szülinapot ünnepeltünk már itt, ami nálam igen nagy dicséretnek számít. Az összképbe egyedül a tömeg rondít bele, de ez is elviselhető, ha egy olyan helyen vagyunk, mint az Andersen.

krix krix
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 20:07

Az Andersenbe egy haverom hozott el először egy közös barátunkkal együtt azzal a felkiáltással, hogy aznap megtudjuk, mi az a méter sör. Sajnos aznap, ami nem mellékesen egy hétköznap volt (!), nem tudtuk meg, mert tömve volt a hely és esélyünk sem volt leülni. Egy másik alkalommal azonban, hasonló tömeg közepette sikerült helyet foglalnunk és megittuk a méterünket. A méter sör nem más, mint 10 pohár házisör egy erre alkalmatos kis "retikülbe" sorbatéve. A sör házi, és alig van ereje, ezért nagyon könnyen csúszik, de abszolút a finom kategóriába sorolható. A hely egyébként egy pincekocsma, ezért amíg lehetett dohányozni, füstös, büdös, igazi kocsma volt, ahol az ember olcsón berúg, mielőtt a szórakozóhelyre érne. De aki azzal számol, hogy a "fiatalság" ezért egy idő után távozik, csalódni fog, ugyanis helyek szinte sosem szabadulnak fel, a kocsma rettentő népszerű, úgyhogy aki helyet akar találni, korán érkezzen és későig maradjon. Ja, és a fél méter pálinkát is feltétlenül ki kell próbálni.

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 21:37

Bírom a helyet, amikor először voltam legjobban az egy méteres sör tetszett. Szerintem nagyon nagy ötlet, ráadásul igen kedvező áron. Ezer forintért kötve hiszem, hogy máshol lehet kapni tíz pohár sört és a többi ital sem a vészes árkategóriába tartozik. A felszolgálók semlegesek, de nem is miattuk megy az ember. Alagsori helységről van szó, igazi kocsma hangulattal, semmi túlkomplikálás. Igen népszerű, ha hétvégén szeretnétek menni, ajánlatos a korai órákban érkezni, mivel velünk már többször is előfordult, hogy tömve volt mire odaértünk. Továbbá plusz pont, hogy a combino egy karnyújtásnyira van, ami szerencsére egy jó ideje egész éjjel közlekedik.