Amstel Hattyú Fogadó***

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
9025 Győr, Töltésszer utca 18.
Telefonszám:
+36-96-518-423
Kategória:
Étterem

További információk

Az épület,amelyben jelenleg egy 22 szobás szálloda és az AMSTEL Cafe & Restaurant üzemel, a 60-as évek elején hamisítatlan Duna- parti csónakháznak épült, nyüzsgő élettel.Családunk 1995-ben vásárolta meg az épületet, amely Győr egyik legszebb fekvésű részén, a belvárostól néhány percnyi sétára, közvetlenül a Mosoni- Duna partján található.

A szálloda közelében /kb 200 m/ található egy fedett uszoda, egy gyógy- termál- és élményfürdő és a városi strand. A Duna túlpartján, éppen a fogadóval szemben helyezkedik el a Széchenyi István egyetem. A most átadott , Révfalut Szigettel összekötő Jedlilk híd közúti összeköttetést teremt az egyetem, Révfalu és Sziget városrész között.

Szolgáltatások:
Bár
Étterem
Élményfürdő
Gyerekmedence
Gyógy/termál
Szabadtéri
Asztalitenisz
Horgászat
Tenisz
Vízi sportok
Állatkert
Darts
Múzeum
Program szervezés
Színház
Kisállat bevihető
Parkoló, garázs
Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) elfogadóhely
Első értékelő
Fizetési módok: SZÉP-kártya
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Amstel Hattyú Fogadó***
Hetzmann Kitti Hetzmann Kitti
13 értékelés
0 követő
3 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 10. 29. 20:04

Még nem jártam itt de azt gondolom, hogy az őszi szezonban érdemes itt enni, a vadételek miatt. Szeretem a vadhúst, ha jól van elkészítve és ha szép helyen is ehetem, az még külön pluszt érdemel! Valószínű, hogy az ünnepek után kipróbálom az őz vagy szarvasételüket!

Dömötör Csilla Dömötör Csilla
21 értékelés
1 követő
4 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 12:42

Nem rég jártam itt, egy lakodalom meghívott vendégeként. Vegyes érzésekkel távoztunk. Azt enyhén szólva túlzásnak tartom, hogy a nagyobb bevétel érdekében a részben fedett teraszon ( tulajdon képen egy vastagabb fóliával van lekerítve) még szeptemberben is kiültetik a vendégeket, amikor kint kb 10 fok van és bent is max 15. Kékké fagytunk teljesen, főleg a szegény gyerekek. Az ételek finomak voltak, bár mire az asztalunkhoz ért velük a pincér, is jóindulattal volt langyosnak nevezhető. Az külön kuriózum volt, hogy az asztalunk az italos hűtő mellett volt, így kb 3 percenként nyitogatták a hátamra a hűtő ajtaját.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 14:27

Nagyon megtetszett ez a hely, egy romantikus estét töltöttünk itt a barátommal, és ráadásul az ételek is finomak voltak. A többire nem igen emlékszem, hiszen a barátommal voltam.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Marcal Étterem 9024 Győr, Déry Tibor út 11/a.
9 értékelés
Thumbnail Xantus János Állatkert 9027 Győr, Kiskút liget 1.
13 értékelés
Thumbnail antikvárium-bizományi áruház 9021 Győr, Árpád út 17
3 értékelés
Samuka Samuka
43 értékelés
1 követő
7 plecsni
51 hasznos vélemény
2013. 05. 19. 15:00

A földszinti tersz a Mosoni-Duna partján kifejezetten hangulatos hely egy vacsorához, vagy hétvégi ebédhez. Nekem nagyon bejött a halászlé, amit itt ettem!
Az emeleten egy kifejezetten elegáns étterem működik - ezen picit meg s lepődtem, mikor nemrég fiacskámmal mentünk be ebédelni. Korrekt kiszolgálás, elviselhető árak, nagy ingyenes parkoló!