Amstel Hattyú Fogadó***

Értékelés 3 értékelés 3.5

Elérhetőségek

Cím: 9025 Győr , Töltésszer utca 18.

Telefon: +36-96-518-423


Kategória: Étterem

Fizetési módok: SZÉP-kártya

Kutyabarát hely?: Igen


További információk

Az épület,amelyben jelenleg egy 22 szobás szálloda és az AMSTEL Cafe & Restaurant üzemel, a 60-as évek elején hamisítatlan Duna- parti csónakháznak épült, nyüzsgő élettel.



Családunk 1995-ben vásárolta meg az épületet, amely Győr egyik legszebb fekvésű részén, a belvárostól néhány percnyi sétára, közvetlenül a Mosoni- Duna partján található.

A szálloda közelében /kb 200 m/ található egy fedett uszoda, egy gyógy- termál- és élményfürdő és a városi strand. A Duna túlpartján, éppen a fogadóval szemben helyezkedik el a Széchenyi István egyetem. A most átadott , Révfalut Szigettel összekötő Jedlilk híd közúti összeköttetést teremt az egyetem, Révfalu és Sziget városrész között.

Szolgáltatások:
Bár
Étterem
Élményfürdő
Gyerekmedence
Gyógy/termál
Szabadtéri
Asztalitenisz
Horgászat
Tenisz
Vízi sportok
Állatkert
Darts
Múzeum
Program szervezés
Színház
Kisállat bevihető
Parkoló, garázs
Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) elfogadóhely

Vélemények, értékelések (3)

Értékelés
Nem rég jártam itt, egy lakodalom meghívott vendégeként. Vegyes érzésekkel távoztunk. Azt enyhén szólva túlzásnak tartom, hogy a nagyobb bevétel érdekében a részben fedett teraszon ( tulajdon képen egy vastagabb fóliával van lekerítve) még szeptemberben is kiültetik a vendégeket, amikor kint kb 10 fok van és bent is max 15. Kékké fagytunk teljesen, főleg a szegény gyerekek. Az ételek finomak voltak, bár mire az asztalunkhoz ért velük a pincér, is jóindulattal volt langyosnak nevezhető. Az külön kuriózum volt, hogy az asztalunk az italos hűtő mellett volt, így kb 3 percenként nyitogatták a hátamra a hűtő ajtaját.
  • Samuka
  • 43 értékelés
  • 1 követő
  • 7 medál
  • 53 hasznos vélemény
Értékelés
A földszinti tersz a Mosoni-Duna partján kifejezetten hangulatos hely egy vacsorához, vagy hétvégi ebédhez. Nekem nagyon bejött a halászlé, amit itt ettem!
Az emeleten egy kifejezetten elegáns étterem működik - ezen picit meg s lepődtem, mikor nemrég fiacskámmal mentünk be ebédelni. Korrekt kiszolgálás, elviselhető árak, nagy ingyenes parkoló!