Ametiszt Optika

0 értékelés
Cím:
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Telefonszám:
+36-30-5554012
Kategória:
Optika

További információk

Az országban elsők között rendelkeztünk és rendelkezünk ma is a legmodernebb optikai vizsgáló és kiszolgáló gépekkel. Több, mint 240-féle szemüveglencsével, 30-féle kontaktlencsével és készleten lévő 600 darabos szemüvegkeret kollekcióval, hogy Önnek minél tökéletesebb, az igényeinek leginkább megfelelő szemüveget, kontaktlencsét készíthessünk.

Magánoptikaként az országban nálunk volt elérhető először (1998-tól a mai napig) a polatesztes szemvizsgáló eljárás, amely a német Zeiss cég szabadalmaztatott látásvizsgálati eljárása. Ennek segítségével nem csak minden szempontból pontos látásvizsgálatot tudunk végezni, hanem lehetőségünk van annak eldöntésére is, hogy az esetlegesen fennálló fejfájás, vagy migrén szemészeti eredetű-e, vagy sem.

Szintén elsőként az országban nálunk volt elérhető a Zeiss cég iProfiler nevű szem-aberráció mérő berendezése, mely segítségével azokon is tudunk segíteni, akiknek a legjobb dioptriás korrekció mellett is panaszai maradtak az éjszakai látással kapcsolatosan (pl. folynak a fényforrások fényei, nem teljesen kontrasztos a kép).
Fizetési módok: Egészségpénztári kártyák, Készpénz
Pláza Lurdy Ház Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Ametiszt Optika

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés