Alphazoo Dunakeszi

2 értékelés
Szerkesztem a cégem
Mai nyitvatartás:
Zárva
Cím
2120 Dunakeszi, Fő út 190.
Kategória
Kapcsolat
Nyitvatartás
Első értékelő
L.Erika L.Erika L.Erika L.Erika
Brand: AlphaZoo
Amennyiben helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását! Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
Módosítást kérek

További Információk:

Nyitva tartás: H-V: 08.00 - 20.00 Alpha Zoo Dunakeszi a Tescoban Nálunk mindent megtalál, amire kedvence tartásához szüksége lesz!Az ALPHAZOO áruházak közel 10.000 különféle termékkel várják a Gazdikat, és minden szakmai kérdésre megoldást nyújtanak. Találjon új barátra nálunk! Különleges élőállat részleg, áruházainkban! Az ALPHAZOO üzletek a hatalmas választékon felül azért is különlegesek, mert élőállat részlegünkön azonnal megveheti új kedvencét, legyen az rágcsáló, madár, hal vagy hüllő.
Jártál nálunk? Mondd el a véleményedet! A jó vélemény...
Vendég felhasználó
Vendég
2 korábbi értékelés Alphazoo Dunakeszi
Tamás Béleczki Tamás Béleczki Tamás Béleczki
89 értékelés
0 követő
10 plecsni
25 hasznos vélemény
3
2013.11.08 08:23

Ritkán járunk ide, mert nekünk elég drága. Pár alkalommal voltunk, de akkor segítőkészek voltak az eladók és megtaláltuk, amit kerestünk. Kisállatot is vásároltam már itt , de sajnos mind viszonylag hamar elpusztult. (hörcsögök)

L.Erika L.Erika L.Erika
14 értékelés
0 követő
5 plecsni
3 hasznos vélemény
1
2013.11.07 19:06

Borzasztó üzlet!Az eladók maguk között beszélgetnek,a vevőnek max 1 karlendítés a válasz.Az árúcikkek nincsenek,vagy rosszul vannak beárazva,ami a pénztárnál derül ki.Viszont,ha a vezető nincs bent,nem hozhatjuk el amit szeretnénk,mert az eladók,a pénztárosok kicsit sem önállók,vagy le vannak tiltva a problémák kezeléséről.Többször próbálkoztam náluk,mindig valamilyen kellemetlenség ért.Vagy hosszú ideig kellett várnom az ár kiderítésére,vagy el sem hozhattam,mert nem volt gép által elfogadott kódja.Hogy a dolgozók a vevőkön csak keresztül néznek,már csak hab a tortán.Aki nem akar rossz élményeket gyűjtögetni,kerülje el a helyet!

ezek is érdekelhetnek:

Thumbnail Horze Lovasáruház - Dunakeszi 2120 Dunakeszi, Fő út 1
0 értékelés
Thumbnail Déryné Bisztró 1013 Budapest, Krisztina tér 3.
15 értékelés
Thumbnail Wikinger Gyorsétterem 1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 4.
9 értékelés