Alphazoo Dohány utca

(4.5) - 7 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Dohány utca 17
Telefonszám:
+36-30-7209154
Kategória:
Állatfelszerelés, Állateledel, Kisállatkereskedés

További információk

Nálunk mindent megtalál, amire kedvence tartásához szüksége lesz!Az ALPHAZOO áruházak közel 10.000 különféle termékkel várják a Gazdikat, és minden szakmai kérdésre megoldást nyújtanak.
Találjon új barátra nálunk! Különleges élőállat részleg, áruházainkban!
Az ALPHAZOO üzletek a hatalmas választékon felül azért is különlegesek, mert élőállat részlegünkön azonnal megveheti új kedvencét, legyen az rágcsáló, madár, hal vagy hüllő.
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Brand: AlphaZoo
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Alphazoo Dohány utca
O. Tunde Katinka O. Tunde Katinka
4 értékelés
0 követő
0 plecsni
3 hasznos vélemény
2015. 02. 03. 23:04

Kezdő állattulajdonosként első utam ide vezetett. Mindent megtaláltam amire szükségem volt, illetve hasznos tanácsokkal láttak el,hogy mit hogyan kell használni.Hatalmas a bolt és nagy választékkal rendelkezik.

M. Dorottya M. Dorottya
21 értékelés
0 követő
10 plecsni
18 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 12:44

A díszállat kutsera-t ami a köki terminálban található sokan szeretik ezek közé tartozok én is.Mindent meg tudok benne venni ami a kiskutyámnak kell.Itt még az eladók is kedvesek mindenben mindenkinek a segítségére vannak én nagyon szeretek itt vásárolni!

Hasonló szolgáltatók a közelben

kofalvid kofalvid
31 értékelés
0 követő
8 plecsni
54 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 16:04

A Dohány utcáról nyíló mindenes állatbolt észrevehetőség szempontjából talán nem a legjobb helyen van, de minden megtalálható benne, amire szükségünk lehet. Az Alphazooban akármilyen háziállatunk is legyen biztos. hogy találunk neki valami játékot, vagy valamilyen különleges vacsorát. A nagy alapterületű, kétszintes boltban könnyű elveszni, és ez nem csak annak köszönhető, hogy rengeteg minden van hanem. Egy kicsit lehetne átláthatóbb is. Az eladók kedvesek, és próbálnak segíteni, néha talán túlságosan is sokat. Ha egy egyszerű kutyacsontért mész be akkor is megpróbálják a fél boltot beajánlani, hátha szükséged van rá. Ettől függetlenül a hely rendben van, és ha valamire szüksége van egy állatbarátnak azt itt nagy valószínűséggel meg is fogja találni.

krix krix
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 10. 08. 09:16

Mivel van két cicám, ezért elkerülhetetlen, hogy betévedjek bármilyen állatfelszerelés boltba. Az Alphazoo-t azért szeretem, mert mindig vannak tök jó akcióik. Mindig van valamilyen hasznos felszerelés jó áron. A legjobb, hogy van hírlevelük, amit rendszeresen küldenek – ha feliratkozol –, így mindig tudom, milyen akciókkal várnak. A dohány utcai üzlet két szintjén pedig minden megtalálható, ami egy kisállat tartásához kellhet, és még annál is több. A személyzet nagyon kedves és hozzáértő, ha éppen nincs, amit keresel, akkor is megpróbálnak segíteni, vagy ajánlanak hasonlót.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 07. 17. 08:22

A választék bőséges és az eladók segítőkészek. Minket hagytak nézelődni, nem voltak erőszakosak, csak felajánlották hogyha segítség kell szóljunk. Számomra ez a tökéletes, szeretek nézelődni. Készségesek, mert miután bizonytalanok voltuk egy hám méretében, felajánlották, hogy kicserélhetjük, ha nem megfelelő. Mivel közel lakunk inkább behoztuk a kutyát próbálni. Jó az új kártyás törzsvásárló rendszerük, bizonyos vásárlás után kedvezmény jár.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 11. 15. 23:31

Nagyon meg vagyok elégedve. . Segítö kész emberek vanna s a kiszolgálás is Teljesen jó!