Almagyár - Apple gyorsszerviz

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6, -1
Telefonszám:
+36-30-5647434
Kategória:
Számítógép szerviz

További információk

A legtöbb szerviz több napos, vagy akár több hetes időtartam alatt vállalja a javításokat. Az Almagyár szervizesei szinte bármely készüléket, legyen szó iPhone, iPad, iPod, Mac készülékről akár 1 órán belül megjavítja, ráadásul 3 hónap garanciával.

A szervizelés minden esetben gyári minőségű alkatrészek felhasználásával történik. Rengeteg szerviz azzal próbálja becsalogatni a Vevőket, hogy gyári alkatrészekkel dolgoznak. Ez azonban NEM IGAZ! Gyári minőségű alkatrészekkel nem lehetséges a folyamatos javítás, ugyanis sem az Apple-től sem pedig máshonnan nem lehet gyári alkatrészeket vásárolni. Egy esetben lenne működőképes gyári alkatrésszel dolgozni, amennyiben vadonat új telefonokat bontanánk szét és alkatrészenként felhasználnánk. Ez pedig egyáltalán nem költséghatákony művelet ráadásul nem ilyen szervizárakat eredményezne.

A határidőket minden esetben tartjuk! Szervizeseink mögött több évre visszanyúló szaktudás rejlik. Az Almagyár nem csak gyorsszerviz, hanem iPhone, iPad, iPod, Mac készülékek adás-vételével is foglalkozik, illetve üzletünkben különféle tartozékokat és kiegészítőket is találsz ezen készülékekhez.
Első értékelő
Megnyitás
2014
Elfogad bankkártyát? Nem
Kutyabarát hely? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Almagyár - Apple gyorsszerviz
Zoltán Csaba Zoltán Csaba
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 10. 31. 19:07

Korrekt árak...nemcsak hírdetnek és igérnek, hanem teljesítenek is a megadott időn belül. Ha Apple akkor Almagyár! Már többször segítettek szervizelésben, vásárlásban.Csak ajánlani tudom őket!Köszönöm!

Vendég felhasználó Vendég
2016. 08. 18. 07:40

Legjobbak!!!!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés