Allegretto Étterem

(4.0) - 9 értékelés
Cím:
1031 Budapest, Monostori út 31
Telefonszám:
+36-1-3886902
Kategória:
Pizzéria, Olasz étterem

További információk

Az étterem Óbudán a Római part közelében található. Egész évben nyitva áll a vendégek előtt, nyáron nyitott terasszal üzemel. A belső tér igazán impozáns a lila és a zöld szín dominál a barna berendezés mellett.

Házhoz szállítanak a III. kerület egész területére. Olasz ételek itáliai gasztronómiai hagyományok szerint, igazi vékony tésztás sok feltétes kemencés pizzák. Gondoltak a kicsikre is a gyermekeket külön gyermekétlap várja. Hétköznap helyben fogyasztásnál kedvező áru 3 fogásos napi menüt is választhatjuk.

A hely kiválóan alkalmas céges rendezvények, családi események, esküvők, osztálytalálkozók lebonyolítására.

Nyugodtan magunkkal vihetjük házi kedvencünket, a hely kutyabarát, a munkát sem kell nélkülöznünk míg az étteremben vagyunk, mivel ingyenes wifi áll a vendégek rendelkezésére.

Folyamatos akciókkal várják a vendégeket, amit facebook oldalukon tesznek közzé, illetve kifoghatunk kuponos kedvezményeket is.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Allegretto Étterem
G. Melinda G. Melinda
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 09. 22. 14:22

Családias hangulat, remek ételek, kedves tulajdonosok és felszolgálók! Nem tudom, hogy kell-e annál nagyobb dicséret mint, hogy az olasz barátunkat elhoztuk erre a helyre, és teljesen le volt nyűgözve, nem csak az elő- és főételektől, de még a Tiramisu-tól és a kávétól is!

Oláh Netty Oláh Netty
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 09. 20. 22:51

Mi nyitás óta törzsvendégek vagyunk, legyen szó házhozszállításról, vagy éppen egy finom helyben elfogyasztott vacsoráról kettesben, barátokkal, rokonokkal egyaránt. Szeretem, hogy családias a környezet és a vendéglátás is. :) Ízletesek és nagy adagok az ételek. Itt mindig jól érezzük magunkat és maximális ízélményben van részünk. Gyors és pontos a kiszolgálás, ugyanakkor a minőségből sem engednek! Ajánlom télen-nyáron, otthonra rendelve, vagy helyben beülve, az Allegretto mindig tökéletes választás!

codypomeray codypomeray
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
27 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 14:16

Nem volt szimpatikus, hogy a jó kis amerikai-jellegű MOB Pizza mellé beraknak egy olasz pizzériát, de az üzlet az üzlet. A pizza akció jól működött, habár ettem már jobbat is. Inkább készülne tovább, minthogy közepes minőségű legyen. A berendezés valóban igényes, de miért ne lenne az, hiszen egy nem is olyan olcsó olasz étterem-féle. Sajnos a külcsíny, az erőszakos marketing még nem elég egy jó helyhez, sőt. Sajnálom, hogy bezárt a Canteen, egy jó magyaros étterem kellet erre a környékre, nem egy középszerű olasz pizzéria. A felszolgálók ettől függetlenül normálisak.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Gali Renáta sminkes 1139 Budapest, Üteg utca 29
16 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Lena Lena
23 értékelés
2 követő
9 plecsni
131 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 13:13

Minden, ami különleges, ízletes és elegáns. E szavak jutnak eszembe, ha az Allegretto étteremre gondolok. Még sosem jártam ott régebben, így minden várakozás nélkül „hátha nem csalódunk” alapon toppantunk be párommal a 3. kerületi étterembe.
Valóban csalódtunk, de nagyon kellemesen. Nyári nap volt, emiatt a terasz részen már egy szabad asztalt sem találtunk, viszont az elegáns belső tér, almazöld és lila asztalok is hívogatóak voltak. Egy kisebb padka akadályozta a bejutást a kerekesszékemmel, de a pincérek azonnal a segítségünkre siettek.
Isteni finom pizzából falatoztunk, óriási adag limonádét ittunk hozzá, a sort pedig narancsos browne-val zártunk. A kiszolgálással kiváló volt, eleganciája mellett pedig megfogott barátságos légköre is. Pár órán belül nagy családokkal, csoportokkal, kis párocskákkal telt meg az Allegretto, kiskutyust is szívesen fogadtak.
Az esti órákban hatalmas vihar tört ki, s mivel az étkezést már rég befejeztük, nem szerettük volna fenn tartani az asztalt. A kedves vendéglátó kollégák viszont addig nem „engedtek el” minket, amíg a vihar nem csillapodott, így még inkább belopták magukat a szívünkbe. Várakozás közben az élőben közvetített olimpiát néztük, mikor pedig Szilágyi Áron vívó megnyerte az első magyar aranyérmet, egy emberként ünnepelt az egész étterem.
Kellemesebb, finomabb volt minden, mint vártam, s remélem, mihamarabb sort tudok keríteni rá, hogy újra betérhessek az Allegretto-ba.

M. András M. András
20 értékelés
0 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2011. 08. 22. 16:09

Visszatértünk. Hétköznap hatig pizza akció van. Bár 18.04-et mutatott az óra, részesültünk a kedvezményben. Finomak voltak a pizzák, a szalámis olyan csípős volt, hogy sűrűn pillantottunk a tűzoltókészülékre.:)

Vendég felhasználó Vendég
2013. 10. 09. 18:19

Nagyon kedves kis étterem, teljesen rendben van a kiszolgálás. Elsőnek a Kupon Világnál vett kuponnal voltunk ott, de azóta is visszajáró vendégek vagyunk. A palacsintájuk valami isteni, és nem sajnálják a feltétet a pizzájukról sem.

Vendég felhasználó Vendég
2012. 07. 12. 17:23

Én visszajáró vagyok. Nagyon igényes a berendezés, jó a hely hangulata, a személyzet klassz és páratlanok a pizzák! Nagyon megéri eljönni, mind árban, mind pedig élményben, csak ajánlani tudom.

M. András M. András
20 értékelés
0 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2011. 03. 26. 20:28

Kívülről egy egyszerű betonkocka, de belülről egy igényes étkezde. Nem csak a pizza finom.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 01. 31. 20:46

Azért szeretek az Allegretto-ban enni, mert azt érzem, hogy gondossággal figyelnek az ételre.