Állatbarát Alapítvány Állatotthon

(4.5) - 6 értékelés
Cím:
4400 Nyíregyháza, Csatorna utca 2
Telefonszám:
+36-20-9605402
Kategória:
Állatmenhely

További információk

Fenntartó: Állatbarát Alapítvány

Örökbefogadás:

- Az Állatotthonban élő kutyák és macskák rendszeres állatorvosi ellenőrzés alatt állnak, és megkapnak minden szükséges védőoltást.

- Az a célunk, hogy minden kutyát és cicát olyan helyre adjunk, ahol élete végéig biztosítják számára a megfelelő körülményeket, felelősségteljesen gondoskodnak róla.

- Örökbefogadás előtt minden alkalommal elbeszélgetünk a leendő gazdival, hogy közösen találhassunk olyan kutyát vagy cicát, ami fajtáját, tulajdonságait, szükségleteit figyelembe véve megfelel a gazda számára, és az állat is jól fogja magát érezni új helyén.

- Az örökbefogadáskor egy szerződést kötünk, amely részletesen tartalmazza azokat a feltételeket, amelyet mindenképpen be kell tartani az örökbefogadónak (pl. szaporítás tilalma, állat egészségügyi ellátás biztosítása, Állatvédelmi Törvényben foglaltak betartása stb.).

- Az állat tartásának körülményeit Alapítványunk munkatársai bármikor ellenőrizhetik, és ha nem megfelelőnek ítélik, azonnal visszahozhatják az Állatotthonba, és rendszeresen élünk is ellenőrzési jogunkkal.

Örökbe fogadható állatok: kutyák, cicák.
Első értékelő
Megnyitás
1993
Fizetési módok: Készpénz
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Állatbarát Alapítvány Állatotthon
Imre Aranyos Imre Aranyos
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
8 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 12:31

Voltam már kint a menhelyen amit ők üzemeltetnek mert szerettünk volna örökbe fogadni egy kutyust amit az újságba láttunk hirdetve hogy gazdira vár . Mentünk szét is néztünk de rengetek kutya és macska volt és tényleg igaz hogy ez a hely ami ott van kevés sajnos :( Erről nem ők tehetnek természetesen ez anyagi problémák miatt adódhat . Szóval amelyik kutyát kinéztük és utána bejelentkezünk érte kiderült hogy mi vagyunk a 8.-ak tehát várólistára kerültünk s majd megtetszett egy másik kutya ott pedig 6 . nak soroltak be Hozzá kell hogy tegyem ezek mind fajtatiszták voltak ! A probléma itt a keverékkutyákkal van amelyek nem tetszenek az embereknek holott sokkal kitartóbbak , szívósabbak mint a fajtatiszta fajtársaik .
Az ott dolgozok és fenntartó embereknek minden tisztelet kijár mert nagyon sok törődést kell adniuk ezeknek a jószágoknak és véleményen szerint ami csak tőlük és a pénztárca teheti ők megtesznek mindent és méltó helyre kerülhetnek így a beteg , "kidobott" kisállatok , ha kicsit szűkös is a hely ...

F. Rita F. Rita
7 értékelés
0 követő
3 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 10. 17. 11:55

Sajnos, mindenhol azt tapasztalni hogy nincs hely a kisállatoknak és nem csak náluk. Rengeteg kiskutyusnak kiscicusnak próbálnak segíteni, de nagyon kevesen fogadnak örökbe, inkább megveszik...!! Alapítvány közül őket látom hogy minden rendezvényen megjelennek és mindent elkövetnek hogy segítsenek gazdit találni a kis cukiságoknak! Ha többen fogadnának örökbe állatokat nem lenne semmi gond..de hát így ne csodálkozzon senki!

MollySweeney MollySweeney
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 09. 21. 19:37

Nem tudom miért ez a sok negatív kritika. Ja, de mégis. Sok ember úgy gondolja, állatot tartani jó hecc, egészen addig míg meg nem unja, költözik, stb. Ilyenkor jön szóba rendszerint az alapítvány. Ahol már nincs hely. Javaslom, nézzetek be hozzájuk egyszer, nagyon megéri, mert láthatjátok mennyi jószágot tartanak fent/el, és sajnos az örökbefogadók száma nagyon kevés még mindig, míg az "örökbeadóké" igen jelentős. Példátlan, hogy mennyi kutyus és cicus van náluk, és látszik rajtuk, hogy jól bánnak velük, nem éheztetik őket, gondozzák őket, stb. Az állatok sorsát valóban a szívükön viselik, a barátom tőlük fogadta örökbe a kutyusát, és pár héttel meglátogatták (!) hogy lássák, minden rendben van-e. Ez is példátlan. Az meg, hogy állítólag kiakadnak, amikor hívást kapnak, hogy még egy állatot el kéne szállásolni, szerintem érthető: amikor legutóbb ott jártam, szinte fullon volt az alapítvány-akkor min lepődünk meg? Aki szeretne egy kutyust, vagy cicust, annak ideális választás az alapítvány-menj el, nézd meg őket, biztosan találsz majd valakit, aki megdobogtatja a szíved, és akit eltudsz képzelni hű társadul :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail SPAR 4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1.
6 értékelés
Thumbnail Dr. Rácz Krisztina nőgyógyász magánorvos 4400 Nyíregyháza, Krúdy Gyula utca 26.
7 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Zsuzsi Zsuzsi
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
8 hasznos vélemény
2012. 10. 10. 20:23

Üdvözlök Mindenkit. Látom én leszek az első hozzászóló, nem tudom fogja -e olvasni valaki? Sajnos akárhányszor telefonáltam, sosem volt hely az otthonban. Nem lehetne akkor bővíteni?,Köszönöm.Szélesné Zsuzsa

Vendég felhasználó Vendég
2012. 10. 16. 17:35

Nincs pénz bővítésre. Ezt mind tudjuk, viszont ahogy válaszolgatnak a telefonokra, az botrányos. Szinte én érzem magam rosszul, amiért szeretnék rájuk bízni egy ártatlan állatot...

Vendég felhasználó Vendég
2015. 06. 26. 10:27

Nagyon jó hely