Alexandra Könyvesház

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Károly körút 3/C
Telefonszám:
+36-1-4797070
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

-Könyv
-CD, DVD
-Internet
-Kávézó
-Online átvétel
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Alexandra
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Alexandra Könyvesház
RolandK RolandK
31 értékelés
4 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 10:58

Ha könyvet rendelek az Alexandrától (ami nem ritka, mert elég jó áraik vannak és korrekt merítésből lehet válogatni), akkor rendszerint itt veszem át. De gyakori, hogy csak bemegyek körbenézni az aktuális könyvek-kiadások miatt: elég nagy készlettel bír a hely, hogy akár egy órát is lehessen nézelődni, ráadásul több témakörben is széles választékkal bírnak, így ha csak a téma tekintetében van elképzelésed, akkor kérhetsz szakértő segítséget, de hagynak türelmesen lapozgatni és keresgélni. Tetszik ez a fajta modell, ami az elmúlt években meghonosodott itthon és egyre inkább jellemzi a nagyobb könyvesboltokat, az Alexandra pedig vezérhajója ennek a tendenciának.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2012. 10. 21. 22:30

Tárgyalásaim, baráti kávézások tökéletes helyszíne. Egy olyan kávézó van kialakítva az első szinten, ahol úgy érzed magad, mint egy télikertben. Rattan bútorok és zárt üveges rész, de még sem érzed, hogy kalitkába lennél zárva. Itt biztos, hogy nyugodtan hagynak olvasni vagy beszélgetni. Mielőtt felmész az első szintre, körbevezet a mozgólépcső a könyvesházon. Tökéletes helyszín ajándékok vásárlására, mivel nem csak könyvet árusítanak. Nagyon kedves a kiszolgálás.

krix krix
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 10. 08. 10:44

Szeretek idejárni, még ha nem is akarok venni semmit. Órákig el lehet nézelődni, olvasgatni, és fel sem tűnik az embernek, hogy megy az idő. A több emeletet bejárni és mindent alaposan végignézni beletelne egy napba is talán. Én általában a könyvrészleget mustrálom, meg néha az akciós DVD-kre rápillantok, de főleg olvasnivalóval térek haza. Ha sietek, akkor is könnyen megtalálom, amit keresek, hála a jól kategorizált polcoknak. Ha mégis átsiklik a szemem valamin, akkor meg a „minden sarkon álló” alkalmazottak egyikétől kérdezek rá, és máris kapok segítséget. Sajnos a legtöbb esetben annyit, hogy a pultnál lévő kollégát kérdezzem, és megnézi a gépben, de legalább van kihez fordulni. A múltkor neten megrendelt könyvet vettem át, miután küldtek sms-t, hogy ott van a könyvem, amit külön pultban lehet megtenni, és ott ki is fizetni. Nem volt semmi gubanc vagy keveredés. Sajnos régebbi könyvek nincsenek, értsd akár 10 éves kiadások, így pl. a fantasy kategória elég foghíjas néha. Amit még hiányolok, az az ülő alkalmatosság, amire leteheti magát az ember, miközben beleolvas egy-egy könyvbe, ebből lehetne több is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
109 hasznos vélemény
2012. 10. 05. 23:05

A könyvesbolt feletti kávézó kicsit nyárias hangulatú, de tulajdonképpen egyszerű stílusú a maga fehér falaival, ahol tökéletes csend van egy könyv elolvasásához, a reggeli kávé mellett. A pincérek nagyon kedvesek, az árak is kedvezőek, viszont a fotelen lévő takaró, ami huzatként funkcionál, mindig lecsúszik. A kávézóban különböző klubesteket is szoktak rendezni pl. Minőségi Élet Klub, Hölgyklub. A hideg mentás limonádéjuk a legjobb! Maga a könyvesbolt is szuper, belépve rögtön látjuk a toplistás könyveket, a másik oldalt pedig a leértékelteket. Az eladók készségesen segítenek mindenben, nem tudtam még nekik olyan könyvet mondani, amit ne ismernének.