Alexandra Könyváruház, Corvin Plaza

(5.0) - 7 értékelés
Cím:
1082 Budapest, Kisfaludy utca 32-38.
Telefonszám:
+36-1-7101550
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

-Könyv
-CD, DVD
-Kávézó
-Bor
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Alexandra
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Alexandra Könyváruház, Corvin Plaza
Kerekes Saci Kerekes Saci
5 értékelés
1 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 15:28

Jó könyvek, nagy választék, kedvező akciók. Az eladók kedvesek, érdeklődők. Manapság nagyon drágák a könyvek, ezért az akciósokat mindig többször is átnézem, hiszen nagyon jó könyveket lehet közöttük találni.

M. Dorottya M. Dorottya
21 értékelés
0 követő
10 plecsni
18 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 19:43

Én imádom az Alexandra könyváruházat mert minden jó könyvet meg lehet találni ott,és még az eladók is kedvesek,segítőkészek.Örülök hogy ilyen fantasztikus könyves bolt is van a világon szeretem.Jó lenne ha több ember vásárolna könyveket.Csak az a baj hogy az emberek már nem olvasnak hanem vagy tv-t néznek,vagy videó játékoznak és még sorolhatnám pedig olvasni nagyon jó dolog.De azért vannak még emberek akikj imádnak olvasni és járnak ilyen jó könyves boltokba.Nagyon szeretek olvasni és jó könyveket szoktam vásárolni az Alexandra könyváruházban.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
347 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 21:13

Azért szeretem ezt az üzletüket, mert olyan könyveket is megtalálok pl asztrológiai témában, amelyet már mindenhol kerestem, de sehol sem találtam. Nagyon szuper könyvesbolt!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 16:49

Talán a környék teszi, az idejárók ízlése nem passzol az enyémmel, vagy a raktárkészlettel bánnak ügyesen az eladók, valahogy az utóbbi időben, ha kifutó könyvet kerestem, arra mindig a Corvin plázában lévő Alexandrában bukkantam rá. Átlagos könyvesbolt, mégis ha olyan könyvet keresünk, amit nagy sikerének köszönhetően mindenhonnan elkapkodtak, esetleg már több éve jelent meg és lassan eltűnik más könyvesboltok polcairól, egy utolsó esélyt az antikváriumok előtt még itt érdemes adni a dolognak. De, ha mégsem, közel a Múzeum körút…

tavsan tavsan
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 17:42

Amikor már kezdtem kétségbe esni, hogy az egész Corvin Plazában nem találok egy csendes, beülős, finom kávét szürcsölgetős helyet, megláttam az Alexandra Könyváruházat. Azonnal tudtam, hogy jó helyen járok, amiben a -1 szinten lévő bejáratnál lévő tábla is megerősített: kávézójuk is van, amit rögtön meg is találtam. A kiszolgálás gyors volt, a forró csoki isteni, és emlékeim szerint 350 forintba került, tehát nem is volt drága. A városban eddig majdnem mindenhol csak drágábbat ittam, és nem is voltak ennyire isteniek - ez egyébként igazi csokiból készült, szóval az ízére már ez garancia. :) A könyvesbolt tényleg szép nagy, tágas, nyugodt, és halk zene szól, ami engem nem zavart az olvasgatásban. Az eladókkal nem beszéltem, de állítólag ők is kedvesek. A vinotékát nem néztem meg tüzetesebben, de legalább van miért visszamenni - a forró csoki mellett, természetesen.

neobutik neobutik
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 15:23

A legjobb Alexandra könyvesbolt. Tágas, és olvasási igényeim maximálisan kielégítésre találnak itt. A jól képzett eladók ugrásra készen várják, hogy segíthessenek, és azt, hogy tanácsokkal lássanak el. Kellemes ráadás, talán a hely méreteinek köszönhetően, hogy sosem zsúfolt, mindig nyugodt, amennyire egy könyvesboltnak, nyugodtnak kell lenni. A kávézó rész kicsit drága, de jó minőségű alapanyagokat használnak, és ez kárpótol. Nagyon tetszik az alsó részen a vinotéka, ahol bőven lehet szemezgetni a kiváló borok közül és az ahhoz kapcsolódó termékek széles választékában. Nagyon jó áron vettem itt dekantáló üveget, amely ritkaság.

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 10. 21. 09:43

Jó hangulatú könyvesbolt, rengeteg szép könyvvel. Az elrendezés is tetszik, a hely közepére egy kávézó is került, ahol a gyerekeknek is van lehetőség kis asztalokhoz ülni és mesekönyvet olvasni. Elég csendes hely, ami jól jöhet, ha be akar ülni az ember dolgozni vagy olvasni valamit. Finom volt a cappuccino is, amit itt ittam és mivel én érzékeny vagyok, ezért külön jó, hogy lehetett laktózmentes tejből kérni. Olyan könyvet is sikerült megtalálni itt, amit sok keresgélés után máshol nem. Aki nem szereti a tömeget, de a könyveket igen, az jól jár ezzel az üzlettel :)