Alberto Zago

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-30-6771886
Kategória:
Cipő

További információk

Üzletünk a Mammut I. Bevásárlóközpont földszintjén található.

Az elegánstól a nagyon trendi cipőkig minden megtalálható az Alberto Zago cipőboltokban, melyeket az olasz és spanyol női cipők hazai fellegvárának neveznek. Fellelhetők itt Pura Lopez, Paco Gil és Alberto Zago remekművei. A boltok polcain még találhatók további Európában vezető, minőségi cipőgyártók kollekciói. Ezek a Bronx, Lea Foscati márkák.A névadó olasz Alberto Zago kézzel gyártott magas minőségű cipői a divatot és tradíciót ötvözik. Dolce Gabbana és Prada ihletésű modelljei méltán teszik ismertté az igényes vásárlók között.A spanyol cipőgyártás két meghatározó csillaga a Pura Lopez és a Paco Gil márkák. A Pura Lopez cipők a trendy , mással össze nem téveszthető spanyol design ,a magas minőség és igényesség miatt megtalálhatok New-Yorktól Tokióig a világ igényes cipőboltjaiban. A legapróbb részletekre is nagy hangsúlyt fektető kreatív Paco Gil által tervezett remekművek elegánsak, nagyvonalúak, a pillanatnyi divatot követik. Méltán vívtak ki maguknak előkelő helyet a világ cipőgyártásában.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Alberto Zago
F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 09. 26. 18:29

Itt mindig tudok találni egy szép cipőt. Bőséges a minőségi bőrből, igényes készítéssel, egyedi és nőies darabok kínálata. Azonban nagyon drágák, így első látásra szerelemnek kell lenni, hogy elcsábuljak. De még akkor is olyan drágák, hogy alszom rá egyet, és ha másnap is eszembe jut, nem mászik ki a fejemből, akkor visszamegyek érte. Okulva ebből, igyekszem leárazás idején arra járni :).

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 12:45

Nagyon minőségi cipőket lehet is kapni, így ha különleges alkalomra, pl a barátnőm esküvőjére készülök, akkor alap, hogy itt vásárolok.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 16:13

Egyedi darabok, a leértékelésnél igazán jól lehet vásárolni, imádom ma magassarkú cipóket, és ezek hordhatók is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Kis Éva Kis Éva
26 értékelés
1 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 22:02

Ha választanom kéne egy üzletet, ahova be kell költöznöm, kétségtelenül az Alberto Zago lenne az. A bolt közepén elhelyezett puffok kényelmes alvóhelyet biztosítanának, és a sok csodaszép luxus cipő, amit körberaknék magam körül, gondoskodnának a békés nyugodt álmomról is. Bármelyik kollekciójukra emlékszem vissza, mindig gyönyörű és kifogástalan minőségű cipőkből állt, ráadásul igazán egyedi és sajátos stílusúak. Pura Lopez magas sarkúi a cipős szekrényem gyémánt ékszerei. Az egyetlen negatívum, hogy sosincs annyi pénzem, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül adnám oda a kasszánál a bankkártyámat.

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 21:57

Cipő és táska mániás. Van olyan nő, aki nem?!
Hát ha ezeket a cipőket meglátod, szerelmes leszel azonnal. Velem is így történt. Ma már a Westendből eltűntek, amit nagyon sajnálok. Így kénytelen vagyok a márka után menni. Csodaszép pipellők. Nem olcsó áron. Megvárom a leértékeléseket és akkor az én gyűjteményem is gyarapodik. Egyedi és stílusos, nagyon kényelmes cipők. Magas sarok és mégis hordható. Meg sem merem számolni hány példány ékesíti szekrényemet ezen márkabolt cipőiből. Egy vagyon lenne az értéke. Lányok egyedül menjetek vásárolni, mert párotok rosszul lesz, az áraktól. :)Érdemes az akciókat figyelni.