Agragent Gyümölcsliget

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-4.
Telefonszám:
+36-1-3458146
Kategória:
Zöldséges

További információk

Üzletünk a Mammut I. Bevásárlóközpontban található.

Boltjaink kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy megtalálható legyen a teljes zöldség gyümölcs termékskála. Arra törekszünk hogy ki tudjuk elégítetni a különböző vásárlói igényeket. Boltjainkban megvásárolhatók a hétköznapi zöldség, gyümölcs áruk, de ki tudjuk elégíteni az extra igényeket is (exotikus gyümölcsök, különleges zöldségek, fűszernövények, ehető virágok).

Csatlakozva az egészséges táplálkozás iránti egyre növekvő igényekhez, boltunkban zöldség gyümölcsökből natúr, frissen préselt leveket készítünk.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Agragent Gyümölcsliget
Vendég felhasználó Vendég
2014. 03. 15. 12:26

Az Árkád bevásárlóközpontban volt szerencsém betérni a Gyümölcsligetbe, és abszolút meg voltam elégedve. Bár én kizárólag a frissen facsart gyümölcslevek miatt kerestem fel (hiszen manapság egyre többet hallani az egészséges életmóddal kapcsolatban az ún. smoothie-król, és ezek gyakorlatilag annak nevezhetők, árban mégis sokkal kedvezőbbnek tűnnek), abszolút kedvenc helyem lett. Bárkinek csak ajánlani tudom, tényleg friss, 100%-ig gyümölcsökből/zöldségekből készült leveket árulnak, és nagyon finomak. Én nagyon megkedveltem ezt a helyet, azóta tájékozódtam, és hozzám a Mammut-beli üzlet közelebb esik, így oda szinte minden nap be tudok ugrani.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés