Adidas Outlet - Boráros tér

(4.5) - 27 értékelés
Cím:
1095 Budapest, Boráros tér 7.
Telefonszám:
+36-1-2190429
Kategória:
Sportbolt, Outlet

További információk

A Petőfi híd pesti oldalán, a Duna Ház I. emeletén található az Adidas Outlet, mely a népszerű Adidas márka korábbi szezonjainak kifutó termékeit kínálja diszkontált árakon, átlagosan 30-70%-os kedvezménnyel.

Az outlet két üzlettel is rendelkezik az épületben, melyek egymástól csupán néhány méternyire találhatóak.
Míg az egyik üzletükben női és gyermek Adidas sportruházatot, táskákat és kapcsolódó termékeket vásárolhatunk, addig a másik üzletükben a férfi sportruházat és egyéb termékek kapnak helyet.

A folyamatosan kedvező árak mellett, szezonális akciók segítségével további kedvezmények és meglepetések várják az Adidas Outletbe látogatókat.

A termékkínálatban, a felnőtt és gyerek sportruházat, valamint Adidas cipők mellett, a baby cipők és ruhák is helyet kapnak.

Az üzlet által forgalmazott főbb termékcsoportok a következők:

Baby és gyerek termékek

- baby cipő
- baby ruházat
- gyerek cipő
- gyerek focicipő
- gyerek papucs
- gyerek ruházat

Női termékek

- Női sportruházat
- Női futócipő
- Női tréningcipő
- Női túracipő
- Női originals cipő
- Női papucs
- Női táska

Férfi termékek

- férfi sportruházat
- férfi futócipő
- férfi tréningcipő
- férfi túracipő
- férfi originals cipő
- extra méretű férficipők
- férfi papucs
- férfi focicipő
- teremcipők

Az üzletben a fentieken túl kaphatóak még Adidas focilabdák, baseball sapkák, sport zoknik, úszósapkák, valamint kapuskesztyűk is.

A bankkártyás fizetés lehetséges, valamint az Adidas Outlet elfogad vásárlási utalványokat is, mint Sodexho Pass, vagy Ticket Service megfelelő kategóriájú utalványai.

Parkolni legegyszerűbben a Duna Ház alatt található mélygarázsban, de a Lechner Ödön fasoron is szokott lenni parkolóhely. A parkolás mindkét esetben fizetős.

Az Adidas Outlet remek választás, a ruháikat és cipőiket egyébként is egy szezon alatt kinövő gyerekek ruháztatására, de a kifutó termékek kifejezés minket felnőtteket se tévesszen meg, ezek továbbra is remek minőségű, s abszolút divatos Adidas termékek. Érdemes hozzájuk sűrűn betérni!
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Készpénz, MasterCard, Visa
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Utcán, pénzért
Brand: Adidas
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
27 korábbi értékelés - Adidas Outlet - Boráros tér
Antal András Antal András
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2017. 06. 03. 13:55

A vásárlástól számítva pár napon belül, ki akartam cseréltetni egy cipőt, mert kényelmetlen volt. Az eladó ezt megtagadta mert szerinte hordtam a cipőt az utcán.
Kérdésemre, hogy egyébként honnan tudjam, hogy kényelmes-e a cipő, az volt a válasz, hogy otthon a szobában. a szőnyegen kellett volna kipróbálnom.
Soha többé nem vásárolok az Adidas-nál!

Szatmári Kinga Szatmári Kinga
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 01. 14. 09:49

Nagyon meg voltam elégedve a kiszolgálással. Mindíg ide jövök vásárolni. Közvetlen kiszolgálás nagyon jó termékek, olcsón vásárolhatok magas színvonalú termékeket.Megéri benézni, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nekem 5 csillag az értékelés!

Volák Attila Volák Attila
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
7 hasznos vélemény
2014. 01. 13. 19:46

Én is úgy hallottam a boltról, hogy táskát vett ismerős 3000Ft-ért stb...De szerintem kicsi választék van. És elvileg OUTLET boltról beszélünk de az árakon ez nem látszik. Persze ha csak nincs 48-as lábad mert ebben az esetben van 1-2 pár cipő 12-15ezerért.. Az eladók nem valami segítőkészek és akkor szépen igyekeztem fogalmazni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Nagy Zita Nagy Zita
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 12. 30. 13:54

Tökéletes a bevásárláshoz számodra.Mindent megtalálsz,amit keresel. Kellemes környezetben,barátságos a kiszolgálás.Mindenképpen megéri,ha több árut is vásárolsz.A márkás árukat leárazva megvásárolhatod magadnak.Ne halaszd el,mert nagyon kedvező a kínálat!

Dezső Attila Csaba Dezső Attila Csaba
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 12. 05. 20:25

A t-shirt majd a férfi nadrágok 30%-os leértékelésén voltam újra ebben a boltban. A már leárazott termékek 30%-al leárazása révén már teljesen normális árakon lehetett megvenni az Adidas termékeket is. Vettem 3 pólót előbb, majd tegnap 2 melegítő nadrágot is. Szerintem megérte.

Erika László Erika László
94 értékelés
1 követő
8 plecsni
217 hasznos vélemény
2013. 11. 13. 15:27

Szeretem ezt a boltot. Sok felsőm származik innen, nadrágot pedig vettem már a férfiruha-részlegben is. Szinte minden edző, futó, fitness cipőm innen származik, a lábam ezt a márkát szereti. És tudjátok miért? Mert a legtöbb cipőben van belső kiképzés, kisebb-nagyobb lúdtalpbetét, amely megtámasztja a bokát.
Utoljára egy spéci, piros csukát vettem itt, mindössze 10 ezer Ft-ért. Hasonló a Nike-nél 14-nél kezdődött, kiképzés nélküli belső résszel. Felpróbáltam és vissza is tettem a polcra, mert befordult benne a bokám. Nem csalódtam a téli futócipőben sem, a goretext meggátolta a beázást, mehettem hóban, sárban, jégen, a cipő talpa nem csúszott.
Divatos válltáskákat is vettem itt, a hátizsákot már vagy 10 éve hordom, nem esett szét. Az eladók rendkívül barátságosak, ha nincs nálam pénz, szívesen félreteszik a cuccot, sőt, előre szólnak, ha várható akciós nap. Köszönet nekik!

Budapest Guy Budapest Guy
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 11. 11. 11:48

Boráros téri Adidas Factory Outlet már-már ikonikus, sokan dícsérik, csupa jót hallani róla. Én elég szkeptikus vagyok az ilyen ajánlásokat illetően (főleg, ha Adidas cuccokról van szó), de általában véve is szeretek végére járni a dolgoknak és csak azt követően levonni a konzekvenciát.
Az outlet kifejezés mindannyiunk számára azt sugalmazza, hogy valamilyen kedvezményes árra számíthatunk... Ha ehhez még hozzávesszük, hogy az Adidas közkedvelt márka, akkor már kész is a tökéletes marketing üzenet.
Ezekkel az előítéletekkel mentem el a Boráros téri Adidas outlet boltba...
Nagyon pozitívan csalódtam! Egyetlen sportboltban nem volt még olyan készséges kiszolgálásban részem, mint ott! Sportsérüléseim miatt sok, speciális kérdésem volt, de a legtöbbre kaptam választ. Az árak is nagyon kedvezőek!
Ez a sportüzlet valóban megérdemli, hogy "az Adidas Outlet"-ként emlegessék!

K. Vivien K. Vivien
18 értékelés
1 követő
5 plecsni
21 hasznos vélemény
2013. 11. 06. 19:31

Csak itt vásárolok sport cuccokat.Nagyon jó és strapabíró holmik vannak ,amit pár hónap után nem dobsz ki mert kinyúlt vagy bármi.Nagyon segítőkész mindenki.Sokkal olcsóbb mintha a boltban vennénk meg ugyanezeket a termékeket.

V. Adrienn V. Adrienn
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 11. 04. 13:02

Érdemes betérni, nagy a választék, segítőkészek és kedvesek az eladók és az árak is kedvezőek. Itt vásároltam a kedvenc sportcipőmet és a futócipőmet is, nem csalódtam egyikben sem :) Csak ajánlani tudom.

R. Ákos R. Ákos
3 értékelés
1 követő
2 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 08. 24. 16:53

Vidékről járok ellenőrzésekre orvoshoz egy ilyen alkalommal tértem be a boltba sport cipőre volt szükségem meglepett az eladók udvarias segítő kész magatartásuk. Egyre kevesebb helyen lehet már ilyet tapasztalni. Jó lesett! éppen ezért csak ajánlani tudom másoknak is

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 09:16

Ezt a boltot nem szabad kihagyni, és kedvező áron, igazán remek minőséget lehet kapni. Én a cipőket szeretem nagyon, de sokszor elcsábulok egy-egy jó felső láttán.

István76 István76
1 értékelés
0 követő
2 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 05. 21. 07:39

A legjobb bolt Budapesten! Az üzletvezetők, eladók rendkívül segítőkészek, kedvesek, barátságosak, a régi vevőkkel pláne! Eszembe sem jutna más helyen vásárolni. Én amúgy sem megyek be olyan boltba, ahol az eladók bunkóznak a vevőkkel, vagy senmmibe nézik őket. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 28. 15:42

Elsősorban cipőt vásárolni térek be ebbe a boltba. Szerencsére nem kell sűrűn járnom, mert nagyon jól bírják az itt vásárolt cipők. Azért soha nem bírom ki, ha erre járok, hogy ne térjek be az üzletbe és sétáljak a női részlegre. Sokszor találtam akciós felsőket is amiknek nagyon megörültem. Egyik cipőmet is akciósan sikerült kifognom. Jó bolt.

Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 20:57

Már nagyon sokszor vásároltunk a Boráros téri Adidas Factory Outletben. Az üzletházban két Adidas üzlet van, az egyik részen a férfiak tudnak válogatni, a másik oldalon pedig a hölgyek és a gyerekek élhetik ki vásárlási vágyukat.
Mi általában a férfi részlegen kezdjük a nézelődést, ahova úgy megyünk be, hogy nem veszünk semmit. Természetesen a végén mindig valamilyen új ruhadarabbal távozunk az üzletből. Nagyon sokszínű az üzlet, sportruházat lévén természetesen nagyrészt a sportolás szerelmesei térnek be, mégis találhatunk egy-két elegánsabb vagy hétköznapi hordásra is alkalmas ruhadarabot.
A női részleg pedig tele van kincsekkel, a szó nem szoros értelmében. A hölgyek bátran válogathatnak az edzőruházatok között, a táskák, kiegészítők nagy számban fordulnak elő az üzletben. Ugyan itt nem lehet csilli-villi 12 centis tűsarkú cipőket találni (ha esetleg valaki azt keresne csalódnia kell), mégis mindig van olyan darab, amire egy igazi nő vágyik. Az Adidas boltokban nagy figyelmet fordítanak arra, hogy egy nő, akkor is nőnek érezze magát, ha éppen sportol.
A gyerekeknek pedig igazán aranyos kis ruhákat lehet találni, akár olyanokat is, amelyek a felnőttek ruháihoz hasonlítanak.

hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
109 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 15:01

Jól megközelíhető tömegközlekedéssel és parkolóhely is van bőven. A felső szinten van a bolt, külön a férfi és a női részleg, a gyerekruhákkal is, de egymással szemben van a két üzlet. Állandó akciók vannak, bár ezt inkább a férfi részlegen szúrtam ki mindig, amikor Apukámnak kerestünk melegítőt. A cipőknél van a legtöbb leárazás, de tréningruhákat is féláron lehet beszerezni. A boltban dolgozók nagyon segítőkészek, a próbafülke is tökéletes, a nagy tükörrel. Húgom imádja a csapatmezeket, szóval itt szokott ráugrani a Bayern Münchenes sapkákra is, ami szinten megtalálható még gyermek méretben is.

bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 13:45

A Boráros téri üzletház első emeletén található az a bolt, ahová minden, a sportos öltözéket kedvelő, vagy sportruházatot keresőnek érdemes betérnie. Egy üzlet, mégis két külön helyiség. Az egyikben a kifejezetten női és gyermektermékek találhatók, míg a másikban a férfikollekciót, és az általános sportruházatot helyezték el. Gyári kiárusításról lévén szó, eleve kedvezőbb áron juthatunk hozzá az összes termékhez, ehhez jönnek még hozzá az időről időre meghirdetett, napi vagy heti akciók, amikor bizonyos árufajtákat akár áruk egy- vagy kétharmadáért is megvásárolhatjuk.
Ideális, ha melegítőt, sportkiegészítőket, labdát, vagy sportcipőt (foci, terem, futó, kosár, kézi, fitnesz, teljes a kínálat) keresünk, de az Adidas által ruházott csapatok mezeit, vagy bármi egyéb, a cég repertoárjában megtalálható terméket keresünk. A kiszolgálás udvarias, az eladók segítőkészek és felkészültek. Sportolásra fel!

kitti86 kitti86
50 értékelés
2 követő
12 plecsni
94 hasznos vélemény
2012. 10. 25. 00:02

A 30-70%.os kedvezmény valóban igaz :) Én egy gyermek szandált vásároltam poton 2000ft.ért. A szülinapos leányzó még mindig hordja, ha ki nem nőtte azóta. Nagyon jó áron jutsz Adidas termékekhez, én főleg gyermek dolgokat vásároltam itt,de ugyanúgy lehet kapni női illetve férfi dolgokat. Minden termékükre fél év garanciát adnak. Kicsit kiesik a belvárostól, talán ezért is hallanak olyan kevesen róla. 4-6 villamossal könnyen megközelíthető, a Boráros téren kell leszállni. Érdemes benézni :)

Vendég felhasználó Vendég
2014. 11. 19. 12:56

Én még csak telefonon érdeklődtem, de ilyen kedves eladóval sportboltban még nem találkoztam.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 08. 22. 13:43

Jártam. Az eladók rá se hederítenek a vásárlóra, egymást szórakoztatják, egymásnak kiabálnak az üzlet egyik végéből a másikba, a vásárlók fején keresztül. Köszönni sem tudnak, szörnyen neveletlenek. Kosaras cipőt kerestem vagy valami jó dolgot, semmit nem vettem.