á table!

(4.0) - 6 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Retek utca 6
Telefonszám:
+36-70-3391202
Kategória:
Kulináris bolt, Pékség

További információk

Mi történik, ha egy francia fiatalember gyerekkorától kezdve arra készül, hogy pék és cukrász szeretne lenni, majd egy szerelmi történet révén Budapesten köt ki? A végeredmény két igazi francia hangulatú boulangerie-pâtisserie (pékség és cukrászda) lesz.

Anthony Lecaude a mester-tulajdonos apró pékségében nem eredeti recept és normandiai alapanyagokból készült csak kenyér, finompékáru, sütemény, szendvics várja az éhesen betérőket, hanem francia vidéki borok, kistermelői háziszörpök és lekvárok közül is lehet kérni és vásárolni. A sütemények szezonálisan készülnek és Anthony rendszeres kisérletezése nyomán, a választékot gusztálva, rendszeresen valamilyen újdonsággal találhatjuk szembe magunkat.
Első értékelő
Fizetési módok: Discover, Készpénz
Parkolás: Utcán, pénzért
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - á table!
G. Dániel G. Dániel
21 értékelés
12 követő
6 plecsni
21 hasznos vélemény
2013. 04. 17. 11:50

A hely tényleg a legjobb sütödék listájára való. Az itteni finomságok tényleg megérdemlik, hogy pék"sütemény"nek hívjuk őket. A kávéjuk is nagyon finom, igazi utazás itt egy kis szusszanásra leülni. A kiszolgálás viszont sajnos lehetne kedvesebb, közvetlenebb, az kicsit fornettis...

JuditH JuditH
10 értékelés
1 követő
4 plecsni
25 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 12:28

Azaz Asztalhoz! Személy szerint a baguette nagy híve vagyok, de az igazié, amihez annak a baguette-nek nem sok köze van, amit nálunk általában lehet kapni a pékségekben. Az Á table-ban kínált baguette hamisítatlanul francia, vezetője francia származású, nemrég nyitották második pékségüket az Arany János utcában.
A Retek utcaiban nem pusztán elvitelre kérhetőek a pékáruk és a sütemények, aki maradni szeretne, az megteheti, helyben is fogyaszthatók, bár a tér nem túl nagy. Az árak sem túl alacsonyak, viszont a minőség ennek megfelelően magas. Aki vágyik valami másra, esetleg szintén a francia pékáruk rajongója, annak örömmel ajánlom. Az első látásra szűkösnek tűnő hely ellenére érdemes leülni a frissen sült illatban és megkóstolni valamelyik jellegzetes francia süteményt.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 10. 09. 17:00

A II. kerületnél nem kell messzebbre mennünk, ha kifogástalan minőségű francia pékárura vágyunk! A tökéletes bagett végre kapható Budapesten, méghozzá sok más, ropogós külsejű, belül puha és omlós pékáru társaságában. A kishazánkban szerencsére egyre fejlődő és bővülő reggeliző-kultúra egyik legújabb gyöngyszeme ez a francia pékség, ahol minden nyalánkság neve autentikus módon eredeti nyelven van kiírva. A bagettek, kenyerek, cipók, kalácsok mellett nemcsak különleges ízvilágú péksüteményekkel várják a betévedőt (noha a vajas-leveles tésztába burkolt pisztáciás-csokoládés csodát nem lehet kihagyni!), hanem igazán modern, nagyvárosi, rafinált desszertek, pohárkrémek és süteménykosárkák is vásárlásra csábítanak. Az eladó teret egy üvegfal választja el a konyha egy részétől, ahol ha bekukucskálunk, láthatjuk, hogy itt tényleg valódi, lisztből, tojásból készült tésztából csinálnak mindent, méghozzá teljesen frissen, fagyasztva történő hosszadalmas szállítás nélkül! Nagy-nagy pirospont jár ezért! Hozzá kell tenni, hogy a minőség mellett az árszabás is a nyugati sztenderdhez igazodik: az ismert franchise-okhoz képest kétszer-háromszor mélyebben kell nyúlnunk a pénztárcánkba, de amit kapunk, az nem térfogatnövelt, fojtós, száraz tészta, hanem laktató és nagyon finom reggeli. Vagy ebéd, vagy vacsora!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2015. 09. 24. 11:39

Átlagos minőség, kritikán aluli service. A személyzet nem figyel a vendégre. Összességében egy csalódás a hely.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 03. 23. 23:58

elképesztő, hogy egy ilyen minőségi boltban ilyen szinten aluli kiszolgálás legyen! Az elmúlt 1 hónapban 5-ször mentem be és mind az ötször azt tapasztaltam, hogy unottan, fapofával, már-már bunkón bántak velem. A termékek kiválósága ezt egy darabig kompenzálni fogja, azonban, ha a személyzet nem változik lassan el fognak fogyni a vevők. Én biztos máshol fogom költeni a pénzem

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
278 hasznos vélemény
2013. 05. 22. 07:49

A sütik isteniek, nekem a kiszolgálással sem volt semmi gondom.