58. sz. lottózó

(4.0) - 3 értékelés
Cím:
1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
Telefonszám:
+36-1-4348326
Kategória:
Lottózó

További információk

Az üzlet az Árkád üzletközpontban található.
Felelős játékszervezőként a Szerencsejáték Zrt. törvényes játéklehetőséget nyújt a felnőtteknek, megőrizve a tradicionális értékeket, és hozzájárulva a közkiadások finanszírozásához.
A Szerencsejáték Zrt. jelenleg tíz játékkal (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Joker, Kenó, Luxor, Puttó, Totó, Tippmix, Góltotó), egy csak interneten, illetve SMS-ben elérhető fogadással (Tippmax) és 10-15 kaparós sorsjegyből álló kollekcióval van jelen a piacon.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - 58. sz. lottózó
Pécsi Zoltánné Brigi Pécsi Zoltánné Brigi
44 értékelés
0 követő
6 plecsni
58 hasznos vélemény
2014. 01. 18. 22:52

Őszintén szólva nem tudom maximálisan pozitívan értékelni a helyet. Nem a legjobb a kialakítása. A forgalom megkövetelne egy nagyobb helyiséget. Az ajtónál már nehezen lehet bemenni, mert vagy belebotlunk a sorban állókba, vagy azokba, akik épp töltögetnek és az eredményjelzőket figyelik. Ugyan 3 pultnál lehet fogadni, de nagyon ritka, hogy mindhárom nyitva van. A személyzet "vegyes"; van kedves, mosolygós kolléga, aki nagyon segítőkész és informatív; s van olyan, akiről ezeket sajnos nem lehet elmondani.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 10. 26. 04:51

Sajnos egyes órákban tényleg túlzsúfolt a helység, minta bécsi metró csúcs időben. Tény, hogy sokszor túlhajszoltak az alkalmazottak, bár velem mindig kedvesek voltak. Nagy igény mutatkozik még egy az szűk időhöz kötött fogadásokra fent tartott ablakra. Jó magam ez utóbbit nem játszom. Viszont ennek a feszültsége, a másféle szerencsejátékot játszókra, és a személyzetre is óhatatlanul hat.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 08. 30. 21:36

Kedvesek, segítőkészek, mosolygósak az eladók. Mindig minden és mindenki nem lehet tökéletes, de lehet ha valakire éppen nem mosolyognak, az elgondolkodhatna azon, hogy Rá miért nem. Nem mindig az eladókban kell keresni a hibát.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
123 értékelés