4 Szürke Étterem

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
1027 Budapest, Margit körút 60
Telefonszám:
+36-1-2123788
Kategória:
Magyar konyha, Olasz étterem

További információk

Az étterem minden hétköznap változatos ebéd menüvel várja vendégeit, továbbá lehetőséget biztosít magán- és céges rendezvények lebonyolítására.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - 4 Szürke Étterem
P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 11:02

Amikor először megpillantottam a hely nevét-Négy Szürke Zenés Kocsma- elmosolyodtam, s azon gondolkodtam vajon hogyan született ez az elnevezés. Nyár eleje lehetett, amikor vendégségbe voltak nálam a barátnőim, s a szombat esti fergeteges buli előtt gondoltam felfedezem velük ezt a kocsmát. A teraszon volt már csak hely, amit mi egyáltalán nem bántunk, ugyanis alig múlt fél tíz, és odabent már csak szűkösen fértünk volna el. A hangulat nemcsak a mi részünkről, de a körülöttünk lévő társaságok részéről is egyaránt kezdett a tető fokára hágni, mely köszönhető a zenének s persze a kiváló italoknak. Minden elismerésem a felszolgálóké volt aznap este, mert annak ellenére, hogy szép számmal gyűltünk össze éjféltájra, a rendelésünk pár perc alatt az asztalon volt. Az esti bulira sikerült meghozni a hangulatot, így, ha tehetjük, visszatérünk alapozni.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 23:36

Az egykori Négy Szürke általában a gimnáziumi italozós estéim állandó helyszíne volt. Leginkább azért, mert a hátul lévő boxban elfért az egész csapat, hallottuk egymás hangját, és olcsó volt a sör mellett a rövid ital is. Az árak manapság sem emelkedtek meg túlságosan, ám a berendezési tárgyak jócskán vándorlásnak indultak. Ma már rá sem ismerek a hajdani közösségi kocsmára. Nem állítom, hogy régen nem jártak fiatalok a Szürkébe, de az utóbbi években valóban elszaporodtak a tinibulik, ami kicsit kiábrándító egy olyannak, mint én, aki ezt a helyet egy olyan olvasztótégelynek ismerte meg, ahol az életkor inkább kitolódott. Kellemes a hangulat még mindig, ebben nincsen hiba. Az idő viszont múlik, a Szürke pedig inkább már fekete.

euphoria euphoria
32 értékelés
0 követő
6 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 12:21

Régebben nagyon imádtam, de az utóbbi időkben sok mindenben megváltozott. A hely tele van tinikkel, akiknél a mértéktartó ivás nem jelent mást, minthogy: mérték a vödör, tartó az asztal. (Persze, nekem is idő kellett, amíg megtaláltam a saját határaimat!) Az alagsorban található részleg általában foglalt. Születésnapi partiktól kezdve, legénybúcsúkon át sokféle rendezvénynek ad otthont a lenti italozó, ahol régebben mindig nyitott karaoke partik voltak. Gondolom, híre ment a dolognak, s ezért, aki csak teheti ide szervezi a maga kis buliját. Ezzel csak az a baj, hogy akik nincsenek meghívva, azok nem is mehetnek le mulatozni. Az árak egyébként nagyon barátságosak, a felszolgáló fickó pedig nagyon emlékezett a folyosóügyeletes tanárokra, hiszen nem csak rendeléseket teljesít, hanem rendre kell utasítania minden szignus görbében közlekedő sihedert is. Kár, hogy nem írhat be intőt nekik...

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 10. 17. 13:15

Csak egy italra ugrottunk be a Négy Szürkébe, de végül ott maradtunk egész estére. A hely mindig tele van szórakozni induló fiatalokkal, ünneplő baráti társaságokkal, vacsorázó párokkal. Miután legurítottunk pár pohárral a ház mézes és szilva pálinkáiból, olyan jó kedvünk kerekedett, hogy dalra fakadtunk. De nem is akárhogy! A felső szinten már nagyban dübörgött a karaoke-parti. A hatalmas vetítővásznon egymást követték a jól ismert külföldi és magyar slágerek, mi pedig ahogy csak a torkunkból kifért üvöltöttük a dalok szövegét. Nem számított, hogy itt-ott egy vagy fél oktávval magasabban énekeltünk, vagy hogy néhányszor teljesen mást trilláztunk, mint ami a kivetítőre volt írva, mi így is fergetegesen éreztük magunkat. A Négy Szürke igazán kellemes, barátságos hely, ahol két-három feles után mindenki úgy érzi, egy nagy család tagja. Együtt sírunk, együtt nevetünk, és együtt énekelünk másnap hajnalig.