Használtruha - Budapest

Pinter Julia
Leghasznosabb vélemény
2 értékelés
„Nagyon jó hangulatú bolt! Kedvesek, segítőkászek az eladó hölgyek, logikus és áttekinthető a bolt! Szeretek oda járni, bár magamra ritkán találok cuccot. :-( Gyerekruhákat, babaruhákat, plüssöket gyakrabban. ...”

3.

1142 Budapest, Nagy Lajos király útja 157-159.
5 értékelés
Noémi Lőrincz
Leghasznosabb vélemény
14 értékelés
„A legjobb turkáló!!! A jó vagy akár a vadiúj ruhákat itt lehet kifogni. Mivel kilóra megy, így az ára is nagyon baráti. az a jó benne, hogy ha 6-7-re odaérek, még akkor is van idő bőven nézelődni és próbálni. ”

4.

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 45
12 értékelés
Bettu_ska
Leghasznosabb vélemény
619 értékelés
„Nem értem miért van mindenki úgy oda érte. Nekem egyáltalán nem tetszik, mert piszok drágák a ruhák, ahhoz képest hogy használtak. Lehet, hogy ízlésesen be van rendezve és válfán lógnak a ruhák, de attól még nem...”
mazsucni
Leghasznosabb vélemény
7 értékelés
„Az üzletlánc kilós boltja, rengeteg a hibás, sérült ruha, nagyon-nagyon meg kell nézni a kiválasztott ruhát, hogy milyen sérülés vagy pótolni való van rajta, javítható-e, és ez mennyibe kerül. A választék nagy, de...”

6.

1173 Budapest, Pesti út 157
9 értékelés
Schlachtovszki Ádám
Leghasznosabb vélemény
1 értékelés
„2013.11.02.-én szombaton végre időt tudtunk szakítani feleségemmel hogy beugorjunk ide, mert szerettünk ide járni, találtunk már nagyon jó cuccokat itt. Nagy csalódás volt nekünk hogy üres volt az üzlet és arra sem...”

7.

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 14
9 értékelés
Erika László
Leghasznosabb vélemény
55 értékelés
„Ritkán vásárolok turkálókban, ám egyáltalán nem nézem le azokat, akik itt találnak jó cuccokat, sőt. Irigylem őket, ha valami extra jó cuccra bukkannak. Amit azonban ősszel itt láttam, ebben a boltban, attól még...”

8.

1073 Budapest, Erzsébet körút 30
3 értékelés
annadia
Leghasznosabb vélemény
31 értékelés
„Válfás használtruha bolt, ez már egy pozitívum a kilós turikhoz képest. Már csak azért is, mert szerintem a kilós válfajában irtó sok az ember, és mindig egy fura szag terjeng. Nos, ez itt nincs!! További előnyei,...”

9.

1074 Budapest, Rákóczi út 68 2b
7 értékelés
T. jenő
Leghasznosabb vélemény
1 értékelés
„Igazi világot látott ember vagyok. Életpályám - filmrendező, operatőr - nagyon sok élményt nyújtott az alkotás örömén túl. Az első élményeimet a "Second Hand" üzletekkel ott szereztem, a kinti kollégáim révén. Azóta...”

10.

1111 Budapest, Bartók Béla út 18
3 értékelés
Gönczi-Nagy Judit
Leghasznosabb vélemény
1 értékelés
„A minap 6 blézert vettem, jó áron, érdemes rászánni az időt, ez műfaji sajátosság. Zsúfolt kicsit, de nem vészes. A gyerekdolgok is jók, de nagy erősségük inkább a női ruha, igazán egyedi, gyakran teljesen új...”

11.

1042 Budapest, Árpád út 112
2 értékelés
Takács Lizzy
Leghasznosabb vélemény
19 értékelés
„Az Árpád üzletház legalsó szintjén lelhető fel ez a kincseskamra. Mielőtt új áru érkezik, minden nap egyre olcsóbbak a ruhák, s utolsó nap egységesen minden már csak 200 Ft. A hibátlan állapotú H&M vastag, kötött...”

12.

1035 Budapest, Kórház utca 25. A Flórián Üzletház mögött. .
2 értékelés
Új és használt Gyermekruha üzlet. Emellett fotószolgáltatások: - Igazolványkép készítése 3,5 x 4,5 cm - Cewe Fotókönyv készítés és átvétel - Hagyományos és digitális képek előhívása - Képről-kép készítése

13.

1112 Budapest, Neszmélyi út 32
0 értékelés
Outlet ruha, új ruha, használt ruha, bizsu, ruha üzletberendezések és kiegészítők nagykereskedelme, egyéni vevők kiszolgálása is lehetséges. Felszámolásból keletkezett ruházati árukészletek nagykereskedelme. Webáruházunkban csomagokban vásárolhatja meg árukészletét.
Timmi
Leghasznosabb vélemény
118 értékelés
„Sokoldalú kis bolt, minden szegletében valami egész más stílus képviselteti magát. Tényleg külön élmény első alkalommal végigbogarászni a kínálatot. Ugyan még nem vettem náluk semmit [csak majdnem:)], de biztos,...”

15.

1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
0 értékelés
Üzletünk a Pólus Center Bevásárlóközpont Santa Barbara Street 15. szám alatt található. Kiváló minőségű angol új és használt ruházat. O-6XL méretig. Női, férfi és gyermek ruházat kiváló minőség olcsó árakon.
Az üzlet a Lehel piaccal szemben található. Naponta megújuló választékkal várja vásárlóit. A kereskedésben márkás férfi-, női-, gyermekruházat, cipő, fehérnemű, lakástextil, kiegészítők várnak ránk. A termékek darabáron kaphatók.

17.

1137 Budapest, Szent István körút 12
1 értékelés
Szeretne új stílusú használt ruhát vásárolni? Nézzen be üzletünkbe! Nyolc nyomós érv a Dressing Használtruha mellett: - A hazai piacon egyedülálló, kizárólag krém minőségű, amerikai és kanadai ruhákat árulunk. - Az amerikai áruban minden korosztály megtalálja a neki tetsző darabokat. - A nálunk vásárolt darabok...

18.

1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
1 értékelés
T. Zsuzsanna
Leghasznosabb vélemény
5 értékelés
„Azért szeretek ide járni, mert tematikusan vannak szétválogatva a ruhák. Külön a nőknek és a férfiaknak. Frissen mosottak, illatosak, vasaltak. Az ár megfizethető, a választék pedig nagy, pedig viszonylag kis helyen...”

19.

1117 Budapest, Hunyadi János út 19.
0 értékelés
Üzletünk a Savoya Park Bevásárlóközpont 2. szám alatt található. Hangulatos üzletünkben jó minőségű, márkás, kitűnő állapotban lévő használt ruházati termékeket, kiegészítőket kínálunk vásárlóink részére. Ezen kívül használt könyvek, festmények, lemezek és egyéb apróságok színesítik kínálatunkat. Árukészletünket naponta...

20.

1027 Budapest, Margit körút 48
0 értékelés
Szeretne új stílusú használt ruhát vásárolni? Nézzen be üzletünkbe! Nyolc nyomós érv a Dressing Használtruha mellett. - A hazai piacon egyedülálló, kizárólag krém minőségű, amerikai és kanadai ruhákat árulunk. - Az amerikai áruban minden korosztály megtalálja a neki tetsző darabokat. - A nálunk vásárolt darabok...
Nem találod amit keresel? Új szolgáltatót ajánlok
A te vállalkozásod hiányzik?   Regisztrálom a cégem